FB pixel TP pixel
Tři životy
Tři životy

Tři životy

Tři životy
Česko | 2007 | Pohádky | Rodinné

Když tři vojáci zběhnou a ukryjí se ve zřícenině starého, kdysi mocného hradu, ani jeden z nich netuší, co je čeká. Vejdou dovnitř a vida: uprostřed největšího sálu stojí dlouhý stůl a na něm spousta vybraných pokrmů. Hladoví vojáci nejdřív strnou, ale potom se rozzáří a vrhnou se na ně. To už ale v...

Když tři vojáci zběhnou a ukryjí se ve zřícenině starého, kdysi mocného hradu, ani jeden z nich netuší, co je čeká. Vejdou dovnitř a vida: uprostřed největšího sálu stojí dlouhý stůl a na něm spousta vybraných pokrmů. Hladoví vojáci nejdřív strnou, ale potom se rozzáří a vrhnou se na ně. To už ale vcházejí tři dívky, tváře sice zakryté, ale i tak je zřejmé, že jsou nesmírně krásné. Dívky vojákům nabídnou, že můžou na hradě v pohodlí a bezpečí klidně zůstat, ovšem pod jednou podmínkou – strávit s dívkami jednu jedinou noc a během ní jejich závoj ani o kousíček nepoodhalit, ani prstem se jich nedotknout... Noc uplyne a ráno stojí dva z vojáků na nádvoří. Jsou z kamene – takový byl trest za nesplnění podmínky. Zadaný úkol dokázal splnit pouze jediný, Jakub. Od jedné z dívek, nyní už vysvobozené princezny, za to dostane sokolí pírko. Pírko to není samozřejmě obyčejné, ukrývá v sobě tři životy. Inu, mít k tomu svému ještě tři životy navíc, kdo z nás by něčím takovým dokázal pohrdnout?

Hrají: Vojtěch Dyk, Lucia Molnárová, Petra Molnárová, Filip Cíl, Jiří Dvořák, Jiří Štěpnička, Marek Taclík

Režie: Jiří Strach

IMDb  54 % Kinobox  59 %

Tři životy online

Sledovat Tři životy online můžeš na iVysílání. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Tři životy online, zda je ke stažení a zda má Tři životy dabing nebo titulky.

iVysílání
iVysílání
české titulky | od 24. 12. 2007
Zdarma
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Tři životy recenze a hodnocení

Ve filmu Tři životy hrají Vojtěch Dyk, Lucia Molnárová, Petra Molnárová, Filip Cíl, Jiří Dvořák, Jiří Štěpnička, Marek Taclík.

Film Tři životy režíruje Jiří Strach.

Film Tři životy můžete vidět na iVysílání.

Film Tři životy je online na iVysílání, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.