FB pixel TP pixel
The Thirteenth Floor

Třinácté patro

The Thirteenth Floor
Německo | 1999 | Sci-fi filmy | Kyberpunk | 100 minut

Je poklidná noc v Los Angeles roku 1937. Starší seriózní pán odchází z hotelového pokoje, nechává uvnitř spící mladé dívce nějaké peníze a u barmana písemný vzkaz. Poté se vrací domů ke své ženě. Pak se mu náhle podivně blýskne v očích a probere se v zajímavě vybavené laboratoři v roce 1999. Zmiňova...

Je poklidná noc v Los Angeles roku 1937. Starší seriózní pán odchází z hotelového pokoje, nechává uvnitř spící mladé dívce nějaké peníze a u barmana písemný vzkaz. Poté se vrací domů ke své ženě. Pak se mu náhle podivně blýskne v očích a probere se v zajímavě vybavené laboratoři v roce 1999. Zmiňovaná možnost skoků mezi dvěma světy nevyplývá z vynálezu stroje času, jedná se pouze o velmi dokonale zhotovenou virtuální realitu, na jejíž realizaci se Hannon Fuller rozhodující měrou podílel. Jenže Fullera v jeho virtuálním světě někdo bez jediné stopy zavraždí. Z Fullerovy smrti je obviněn jeho mladý partner Douglas Hall, který musí přijít na to, co se stalo, dřív, než ho nepříjemně vlezlý detektiv McBain usvědčí a nechá zavřít.

Hrají: Craig Bierko, Gretchen Mol, Vincent D'Onofrio, Dennis Haysbert, Steven Schub, Jeremy Roberts, Rif Hutton

Režie: Josef Rusnak

IMDb  70 % Kinobox  73 %

Třinácté patro online

Sledovat Třinácté patro online můžeš na iTunes. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Třinácté patro online, zda je ke stažení a zda má Třinácté patro dabing nebo titulky.

iTunes
iTunes
původní znění | český dabing | HD kvalita | SD kvalita | od 30. 9. 2022
Půjčení za 59 Kč (i HD) Nákup za 99 Kč nebo 149 Kč (HD)
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Třinácté patro novinky

Recenze, články, zprávy a další zajímavosti o filmu Třinácté patro, které najdeš na našem webu.

75 nových filmů s českými titulky na Netflixu
75 nových filmů s českými titulky na Netflixu
01.11.2018 12:40:00 | Tipy na film

Ne, to není překlep. Netflix opravdu za poslední týden přidal více než 70 filmů s českými titulky, z toho hned 50 dneska. Znamená to signál, že se blíží lokalizace? Mrkli jsme na největší pecky a trochu si zaspekulovali, jak to bude dál.

Třinácté patro recenze a hodnocení

 Tomáš Vyskočil
Tomáš Vyskočil
21.09.2008 18:07:00

Zajimave sci-fi, akorat prislo v blbym roce (Matrix)

 70 %

Ve filmu Třinácté patro hrají Craig Bierko, Gretchen Mol, Vincent D'Onofrio, Dennis Haysbert, Steven Schub, Jeremy Roberts, Rif Hutton.

Film Třinácté patro režíruje Josef Rusnak.

Film Třinácté patro má 100 minut.

Film Třinácté patro můžete vidět na iTunes.

Film Třinácté patro je online na iTunes, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.