FB pixel TP pixel
Bitter Harvest
Bitter Harvest

Trpká úroda

Bitter Harvest
Kanada | 2017 | Drama | Komunismus | 103 minut

Snímek Trpká úroda je silným příběhem lásky, cti, vzpoury a přežití, inspirovaný jednou z nejvíce přehlížených tragédií 20. století. Vypráví osudy dvou mladých milenců, vtažených do pustošícího řádění Josefa Stalina a jeho genocidní politiky namířené proti Ukrajině ve třicátých letech minulého stole...

Snímek Trpká úroda je silným příběhem lásky, cti, vzpoury a přežití, inspirovaný jednou z nejvíce přehlížených tragédií 20. století. Vypráví osudy dvou mladých milenců, vtažených do pustošícího řádění Josefa Stalina a jeho genocidní politiky namířené proti Ukrajině ve třicátých letech minulého století. Zatímco Stalin upevňuje ambice komunistů v Kremlu, mladý umělec Jurij (Max Irons) se snaží přežít hladovění, věznění a mučení, aby svou dětskou lásku Natálku (Samantha Barks) zachránil před hladomorem, programem na vyhladovění obyvatelstva, který nakonec zabil miliony Ukrajinců. Na pozadí těchto tragických událostí uniká Jurij ze sovětské věznice a přidává se k protibolševickému hnutí odporu. Tam bojuje za znovushledání s Natálkou a zároveň za svobodnou Ukrajinu.

IMDb  60 % Kinobox  58 %

Trpká úroda online

Sledovat Trpká úroda online můžeš na Filmy v češtině. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Trpká úroda online, zda je ke stažení a zda má Trpká úroda dabing nebo titulky.

Filmy v češtině
Filmy v češtině
český dabing | SD kvalita | od 18. 5. 2022
Zdarma
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Trpká úroda recenze a hodnocení

Eva Müllerová
Eva Müllerová CervenyKoberec
06.06.2017

George Mendeluk vytvořil podívanou, která možná diváky zláká líbivým hereckým obsazením a srdce všech slečen budou bít jen pro sladkého Maxe Ironse, v tomto pří......   Celá recenze

 90 %

Ve filmu Trpká úroda hrají .

Film Trpká úroda režíruje .

Film Trpká úroda má 103 minut.

Film Trpká úroda můžete vidět na Filmy v češtině.

Film Trpká úroda je online na Filmy v češtině, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.