FB pixel TP pixel
Universal Soldier: The Return

Univerzální voják: Zpět v akci

Universal Soldier: The Return
USA | 1999 | Univerzální voják | Sci-fi filmy | Roboti | 82 minut

Bývalý univerzální voják Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme) je nyní především ovdovělým otcem milované dcerky Hilary. Svou profesionální kariéru ovšem nezanedbává a jako technický expert se podílí na přísně tajném vládním projektu, který rozvíjí ideu vraždících strojů k dokonalosti tím, že k řízen...

Bývalý univerzální voják Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme) je nyní především ovdovělým otcem milované dcerky Hilary. Svou profesionální kariéru ovšem nezanedbává a jako technický expert se podílí na přísně tajném vládním projektu, který rozvíjí ideu vraždících strojů k dokonalosti tím, že k řízení bojové jednotky používá supercomputer S.E.T.H. Nečekané problémy se zdánlivě dokonalou technologií nastanou ve chvíli, kdy se kontrolní počítač postaví proti svým lidským tvůrcům a jako osobní stráž použije neporazitelné univerzální vojáky. Zrádný S.E.T.H. tuší, že největší problémy bude mít s ostříleným veteránem Deverauxem a aby ho předem zpacifikoval, organizuje únos jeho dcery. Tím se ale dopouští sebevražedné chyby, protože Luc udělá všechno pro to, aby nemyslícím vrahounům natrhl triko i slezinu, zpacifikoval vzpurný počítač a zachránil Hilary. Akce může začít...

Hrají: Jean-Claude Van Damme, Kiana Tom, Bill Goldberg, Heidi Schanz, Xander Berkeley, Justin Lazard, Daniel von Bargen

Režie: Mic Rodgers

IMDb  41 % Kinobox  35 %

Univerzální voják: Zpět v akci online

Sledovat Univerzální voják: Zpět v akci online můžeš na iTunes. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Univerzální voják: Zpět v akci online, zda je ke stažení a zda má Univerzální voják: Zpět v akci dabing nebo titulky.

iTunes
iTunes
původní znění | český dabing | HD kvalita | SD kvalita | od 30. 9. 2022
Půjčení za 59 Kč (i HD) Nákup za 99 Kč nebo 149 Kč (HD)
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Univerzální voják: Zpět v akci zajímavosti

Tržby v českých kinech
2 464 231 Kč
Návštěvnost v českých kinech
34 249 diváků
Počet mrtvých
47 úmrtí na plátně

Univerzální voják: Zpět v akci recenze a hodnocení

Tvůj názor na Univerzální voják: Zpět v akci?

Ve filmu Univerzální voják: Zpět v akci hrají Jean-Claude Van Damme, Kiana Tom, Bill Goldberg, Heidi Schanz, Xander Berkeley, Justin Lazard, Daniel von Bargen.

Film Univerzální voják: Zpět v akci režíruje Mic Rodgers.

Film Univerzální voják: Zpět v akci má 82 minut.

Film Univerzální voják: Zpět v akci vidělo v českých kinech 34 249 diváků.

Film Univerzální voják: Zpět v akci můžete vidět na iTunes.

Film Univerzální voják: Zpět v akci je online na iTunes, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.