FB pixel TP pixel
In Silence

V tichu

In Silence
Slovensko | 2014 | Drama | 84 minut

Slovenská muzikoložka Agata Schindlerová, žijící dnes v Drážďanech, se dlouhodobě věnuje mapování zapomenutých osudů židovských hudebníků, poznamenaných nástupem nacismu. Výjevy ze života pětice z nich (baletky Alice Flachové, pianisty a dirigenta Karola Elberta, skladatele, dirigenta a ředitele Drá...

Slovenská muzikoložka Agata Schindlerová, žijící dnes v Drážďanech, se dlouhodobě věnuje mapování zapomenutých osudů židovských hudebníků, poznamenaných nástupem nacismu. Výjevy ze života pětice z nich (baletky Alice Flachové, pianisty a dirigenta Karola Elberta, skladatele, dirigenta a ředitele Drážďanského divadla Arthura Chitze, klavíristky Edith Krausové a vokální skupiny Comedian Harmonists) přináší snímek V tichu, v němž výrazně vystupuje ostrý kontrast mezi šťastným, hudbou a prací naplněným životem protagonistů v předválečné době a následujícím prudkým zvratem v jejich životech po nástupu nacismu.

Hrají: Judit Bárdos, Ján Ctvrtník, Ján Gallovic, Kristína Svarinská, Laco Hrušovský, Dana Kosicka, Valéria Stasková

Režie: Zdeněk Jiráský

IMDb  69 % Kinobox  53 %

V tichu online

Sledovat V tichu online můžeš na DaFilms, Starmax. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film V tichu online, zda je ke stažení a zda má V tichu dabing nebo titulky.

DaFilms
DaFilms
od 30. 4. 2021
Půjčení za 65 Kč
Starmax
Starmax
původní znění | HD kvalita | SD kvalita | od 3. 12. 2023
Předplatné za 99 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

V tichu recenze a hodnocení

Ve filmu V tichu hrají Judit Bárdos, Ján Ctvrtník, Ján Gallovic, Kristína Svarinská, Laco Hrušovský, Dana Kosicka, Valéria Stasková.

Film V tichu režíruje Zdeněk Jiráský.

Film V tichu má 84 minut.

Film V tichu můžete vidět na DaFilms, Starmax.

Film V tichu je online na DaFilms, Starmax, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.