FB pixel TP pixel
Waltz for Monica
Waltz for Monica

Valčík pro Monicu

Waltz for Monica
Švédsko | 2013 | Drama | Hudba | 111 minut

Šéfkuchař Carl Casper náhle skončí s prací v prominentní a dosti noblesní restauraci v Los Angeles. Je vlastně k tomuto ráznému kroku donucen, protože ze strany vlastníka restaurace necítí podporu a je nucen dělat jídlo stroze a jednoduše, bez jakékoliv kreativity, kterou je proslulý. Po tomto rozho...

Šéfkuchař Carl Casper náhle skončí s prací v prominentní a dosti noblesní restauraci v Los Angeles. Je vlastně k tomuto ráznému kroku donucen, protože ze strany vlastníka restaurace necítí podporu a je nucen dělat jídlo stroze a jednoduše, bez jakékoliv kreativity, kterou je proslulý. Po tomto rozhodnutí přemýšlí, jak dále naložit se svým pracovním životem. S bývalou manželkou, kamarádem a synem založí pojízdnou restauraci - bistro v dodávce, kde znovu nastartuje svoji vášeň pro kuchyni.

Hrají: Edda Magnason, Sverrir Gudnason, Kjell Bergqvist, Johannes Wanselow, Jörgen Thorsson, David Hellenius, Vera Vitali

Režie: Per Fly

IMDb  70 % Kinobox  65 %

Valčík pro Monicu online

Sledovat Valčík pro Monicu online můžeš na Edison. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Valčík pro Monicu online, zda je ke stažení a zda má Valčík pro Monicu dabing nebo titulky.

Edison
Edison
od 8. 7. 2020
Půjčení (HD) za 140 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Valčík pro Monicu recenze a hodnocení

Ve filmu Valčík pro Monicu hrají Edda Magnason, Sverrir Gudnason, Kjell Bergqvist, Johannes Wanselow, Jörgen Thorsson, David Hellenius, Vera Vitali.

Film Valčík pro Monicu režíruje Per Fly.

Film Valčík pro Monicu má 111 minut.

Film Valčík pro Monicu můžete vidět na Edison.

Film Valčík pro Monicu je online na Edison, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.