FB pixel TP pixel
Vítr v kapse

Vítr v kapse

Vítr v kapse
Česko | 1983 | Komedie | Teenageři

Po maturitě nastoupí do velkého strojírenského závodu čtyři spolužáci: Ondřej, který se chce stát námořníkem, Cyril, poctivý dříč Franta a Jaruška, která čeká dítě. Ondřej s Cyrilem se rychle v podniku zorientují a záhy dokáží využívat chyby svých kolegů i nadřízených k vyhýbání se práci i k různým ...

Po maturitě nastoupí do velkého strojírenského závodu čtyři spolužáci: Ondřej, který se chce stát námořníkem, Cyril, poctivý dříč Franta a Jaruška, která čeká dítě. Ondřej s Cyrilem se rychle v podniku zorientují a záhy dokáží využívat chyby svých kolegů i nadřízených k vyhýbání se práci i k různým rošťárnám. Ze žertu také hlasují na podnikové schůzi ROH proti mimořádné směně. Později však Ondřej jako omluvu uvede, že tak protestovali proti zamítnutí Frantova zlepšovacího návrhu. Po jejich akci je návrh přijat. Ondřej chodí s prodavačkou Helenou, kterou tajně večer navštěvuje. Na diskotéce se porve s Michalem, s nímž dívka kdysi chodila. Ondřej jí však přesto nevěří. Uchází se v Praze o místo v námořní plavbě, ale je odmítnut. Může se přihlásit až po vykonání vojenské služby. Po návratu se chce s Helenou usmířit, ale ta ho vyhodí. Dostane povolávací rozkaz na vojnu a chce dívku ještě vidět. Cyril ho odveze do nedaleké vsi na motorce. Ondřej a Helena zůstanou spolu. Když se vracejí autobusem, vidí v dopravní nehodě Cyrila a jeho rozbitou motorku. Cyril v noci zemře. Ondřej se ze žalu opije a je odveden na záchytku. Druhý den bloumá po městě a večer skončí u Heleny a stráví s ní i noc. Ráno odjíždí na vojnu. Z vlaku zahlédne rodiče. Marně na ně volá. ( Zdroj:filmovyprehled.cz)

Hrají: Sagvan Tofi, Karel Augusta, Bronislav Poloczek, Lukáš Vaculík, Ivana Andrlová

Režie: Jaroslav Soukup

IMDb  65 % Kinobox  66 %

Vítr v kapse online

Sledovat Vítr v kapse online můžeš na Prima Plus, Voyo. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Vítr v kapse online, zda je ke stažení a zda má Vítr v kapse dabing nebo titulky.

Voyo
Voyo
od 4. 2. 2021
Předplatné za 159 Kč
Prima Plus
Prima Plus
od 9. 2. 2023
Zdarma {SD} nebo Předplatné za 99 Kč (HD s reklamou) nebo 149 Kč (HD bez reklam)
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Vítr v kapse recenze a hodnocení

Ve filmu Vítr v kapse hrají Sagvan Tofi, Karel Augusta, Bronislav Poloczek, Lukáš Vaculík, Ivana Andrlová.

Film Vítr v kapse režíruje Jaroslav Soukup.

Film Vítr v kapse můžete vidět na Prima Plus, Voyo.

Film Vítr v kapse je online na Prima Plus, Voyo, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.