FB pixel TP pixel
The Wolf from Royal Vineyard Street
The Wolf from Royal Vineyard Street

Vlk z Královských Vinohrad

The Wolf from Royal Vineyard Street
Česko | 2016 | Životopisné filmy | Showbyznys

Příběh o jednotlivci vždy překračujícím čáru zavedeného slušného chování. Je to filmař a tato výlučnost ho dostane do aktivní účasti na osudech Česka. V osudovém roce ’68 měli Češi v Cannes v hlavní soutěži tři filmy. Jejich očekávané vítězství však bylo zmařeno pseudorevolucí francouzských filmařů....

Příběh o jednotlivci vždy překračujícím čáru zavedeného slušného chování. Je to filmař a tato výlučnost ho dostane do aktivní účasti na osudech Česka. V osudovém roce ’68 měli Češi v Cannes v hlavní soutěži tři filmy. Jejich očekávané vítězství však bylo zmařeno pseudorevolucí francouzských filmařů. Invaze 1968, sešup ze slávy a úspěchu a nucený exil. Marné hledání lásky v USA. V zemi, kde správná adresa a výše bankovního konta je nade vše. Co Čech, to muzikant a muzikantem je i filmař, který se jako Švanda dudák vrací domů, do rodné Prahy k milovanému filmu.

Hrají: Jiří Mádl, Karel Roden, Jan Němec, Tatiana Pauhofová, Jiří Menzel, Jiří Bartoška, Martin Pechlát

Režie: Jan Němec

IMDb  54 % Kinobox  54 %

Vlk z Královských Vinohrad online

Sledovat Vlk z Královských Vinohrad online můžeš na DaFilms, KVIFF TV. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Vlk z Královských Vinohrad online, zda je ke stažení a zda má Vlk z Královských Vinohrad dabing nebo titulky.

DaFilms
DaFilms
původní znění | české titulky | od 20. 6. 2020
Půjčení za 65 Kč Nákup za 110 Kč
KVIFF TV
KVIFF TV
anglické titulky | původní znění | české titulky | od 4. 11. 2023
Půjčení (HD) za 80 Kč Nákup (HD) za 150 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Vlk z Královských Vinohrad novinky

Recenze, články, zprávy a další zajímavosti o filmu Vlk z Královských Vinohrad, které najdeš na našem webu.

10 českých filmů z karlovarského festivalu
10 českých filmů z karlovarského festivalu
27.06.2017 | Tipy na film

Již tento pátek startuje v Karlových Varech další ročník filmového festivalu. V hlavní soutěži bude hájit národní barvy historické drama Křižáček s Karlem Rodenem v hlavní roli. České filmy tradičně o Křišťálový glóbus pro nejlepší film bojují. Které z nich za posledních 10 let to byly a jsou online? Inspirujte se naším žebříčkem.

Vlk z Královských Vinohrad recenze a hodnocení

Honza Varga
Honza Varga Filmspot
17.09.2016

Mirka Spáčilová
Mirka Spáčilová iDnes
13.09.2016

Spoustu filmů mohl podepsat kdokoliv, ale Vlk z Královských Vinohrad, který vstupuje do kin půl roku po režisérově smrti, je přesně takový, jaký byl Jan Němec. Nikdo jiný by ho nenatočil, nikdo jiný by kotrmelce, jaké líčí, nezažil. Sršatá provokace ani experimentální hravost neplynou z pózy, nýbrž z přirozenosti. A navíc Vlk baví....   Celá recenze

 70 %
František Fuka
František Fuka FFFilm
11.09.2016

Jan Němec (1936-2016) byl český režisérem, který se proslavil v 60. letech jako jeden z představitelů naší "Nové vlny", především filmem O slavnosti a hostech....   Celá recenze

 70 %

Tvůj názor na Vlk z Královských Vinohrad?

Ve filmu Vlk z Královských Vinohrad hrají Jiří Mádl, Karel Roden, Jan Němec, Tatiana Pauhofová, Jiří Menzel, Jiří Bartoška, Martin Pechlát.

Film Vlk z Královských Vinohrad režíruje Jan Němec.

Film Vlk z Královských Vinohrad měl rozpočet 12 000 000 Kč.

Film Vlk z Královských Vinohrad můžete vidět na DaFilms, KVIFF TV.

Film Vlk z Královských Vinohrad je online na DaFilms, KVIFF TV, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.