FB pixel TP pixel
Murder by Numbers

Vzorec pro vraždu

Murder by Numbers
USA | 2002 | Thrillery | Sériový vrah | 120 minut

Specialistka na vraždy Cassie Mayweather je na stopě dvěma mladíkům, kteří spáchali pravděpodobně dokonalý zločin. Justin a Richard věří, že kombinací mazanosti s intelektem se jim podařilo spáchat vraždu, kterou policie nemůže nikdy vyřešit. Cassie díky svému zlozvyku neřídit se při vyšetřování pří...

Specialistka na vraždy Cassie Mayweather je na stopě dvěma mladíkům, kteří spáchali pravděpodobně dokonalý zločin. Justin a Richard věří, že kombinací mazanosti s intelektem se jim podařilo spáchat vraždu, kterou policie nemůže nikdy vyřešit. Cassie díky svému zlozvyku neřídit se při vyšetřování příliš policejními pravidly dostane za parťáka nováčka Sama, který jedná přesně podle vyšetřovacího protokolu. Společně musí najít nejen způsob, jak spolu vycházet, ale hlavně tenkou nitku vedoucí k oběma chlapcům. Pro Casii je tento případ nejtěžším v její kariéře - v průběhu vyšetřování se jí vybavují vzpomínky, na které by nejraději dávno zapoměla. Díky své inteligenci je pro chlapce velkou hrozbou a mladíci brzy zjistí, že ve svém dokonalém plánu měli přece jen jednu malou trhlinu.

Hrají: Sandra Bullock, Ryan Gosling, R. D. Call, Tom Verica, Janni Brenn, John Vickery, Krista Carpenter

Režie: Barbet Schroeder

IMDb  62 % Kinobox  64 %

Vzorec pro vraždu online

Sledovat Vzorec pro vraždu online můžeš na iTunes. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Vzorec pro vraždu online, zda je ke stažení a zda má Vzorec pro vraždu dabing nebo titulky.

iTunes
iTunes
anglické titulky | původní znění | HD kvalita | SD kvalita | od 30. 9. 2022
Půjčení za 59 Kč (i HD) Nákup za 279 Kč (i HD)
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Vzorec pro vraždu zajímavosti

Rozpočet
50 000 000 $
Celosvětové tržby
56 714 147 $
Tržby v USA
31 945 749 $
Tržby v českých kinech
2 354 395 Kč
Návštěvnost v českých kinech
22 984 diváků

Vzorec pro vraždu recenze a hodnocení

Ve filmu Vzorec pro vraždu hrají Sandra Bullock, Ryan Gosling, R. D. Call, Tom Verica, Janni Brenn, John Vickery, Krista Carpenter.

Film Vzorec pro vraždu režíruje Barbet Schroeder.

Film Vzorec pro vraždu má 120 minut.

Film Vzorec pro vraždu měl rozpočet 50 000 000 $.

Film Vzorec pro vraždu vidělo v českých kinech 22 984 diváků.

Film Vzorec pro vraždu můžete vidět na iTunes.

Film Vzorec pro vraždu je online na iTunes, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.