FB pixel TP pixel
Queen of the Lake
Queen of the Lake

Jezerní královna

Queen of the Lake
Česko | 1998 | Pohádky | Rodinné | 89 minut

Zlá Jezerní královna proměnila sedm princezen v labutě a vězní je ve svém zámku na dně hlubokého jezera. Jedné z nich, princezně Odettě se ovšem podaří uprchnout. Je však zraněna Štěpánem, sluhou prince Viktora. Ten je neznámou dívku okouzlen a odveze ji na zámek. Tam ji však zahlédne Rudovous, rádc...

Zlá Jezerní královna proměnila sedm princezen v labutě a vězní je ve svém zámku na dně hlubokého jezera. Jedné z nich, princezně Odettě se ovšem podaří uprchnout. Je však zraněna Štěpánem, sluhou prince Viktora. Ten je neznámou dívku okouzlen a odveze ji na zámek. Tam ji však zahlédne Rudovous, rádce Jezerní královny a unese ji zpět do Jezerní říše. Tam ji královna odsoudí k těžké práci. Dívka musí dnem i nocí počítat perly, které nasbírají unesené děti. Princ Viktor se navzdory otcově přání, aby se oženil s Jezerní královnou, rozhodne hledat ztracenou dívku. S pomocí kouzelného nápoje se s ní opravdu setká ve svém snu a rozhodne ji i ostatní princezny zachránit ze spárů podlé jezerní královny.

Hrají: Max Urlacher, Jitka Schneiderová, Ivana Chýlková, Jan Hrušínský, Jiřina Bohdalová, Miroslav Táborský, Rudolf Hrušínský ml.

Režie: Václav Vorlíček

IMDb  54 % Kinobox  60 %

Jezerní královna online

Sledovat Jezerní královna online můžeš na Kinobox, Stream. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Jezerní královna online, zda je ke stažení a zda má Jezerní královna dabing nebo titulky.

Kinobox
Kinobox
HD kvalita | od 4. 8. 2023
Zdarma
Stream
Stream
od 24. 9. 2022
Zdarma
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Jezerní královna zajímavosti

Tržby v českých kinech
3 064 141 Kč
Návštěvnost v českých kinech
82 310 diváků

Jezerní královna recenze a hodnocení

Ve filmu Jezerní královna hrají Max Urlacher, Jitka Schneiderová, Ivana Chýlková, Jan Hrušínský, Jiřina Bohdalová, Miroslav Táborský, Rudolf Hrušínský ml..

Film Jezerní královna režíruje Václav Vorlíček.

Film Jezerní královna má 89 minut.

Film Jezerní královna vidělo v českých kinech 82 310 diváků.

Film Jezerní královna můžete vidět na Kinobox, Stream.

Film Jezerní královna je online na Kinobox, Stream, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.