FB pixel TP pixel
What Men Want

Po čem muži touží

What Men Want
Česko | 2018 | Po čem muži touží | Komedie | Romantická komedie | 95 minut

Charismatický cynik Karel Král, trochu šovinista a sarkastický sympaťák, na kterého ženy letí, je šéfredaktorem časopisu Playboy. Jednoho dne jeho nezávazný způsob života utrží hned několik ran. Dostane výpověď kvůli průšvihům a poklesu prodejnosti časopisu, bývalá manželka a dcera ho opět naštvou, ...

Charismatický cynik Karel Král, trochu šovinista a sarkastický sympaťák, na kterého ženy letí, je šéfredaktorem časopisu Playboy. Jednoho dne jeho nezávazný způsob života utrží hned několik ran. Dostane výpověď kvůli průšvihům a poklesu prodejnosti časopisu, bývalá manželka a dcera ho opět naštvou, neznámá žena mu nabourá auto a na jeho místo je dosazena pohledná mladá šéfredaktorka Leona. Karel vyřeší problémy po chlapsku – společně s nejlepším kamarádem Čestmírem se opije a v dobrodružné noci si přeje, aby se stal ženou, protože „ženský to mají v životě mnohem jednodušší a on je na tom kvůli nim bídně.“ Ráno Karel zjistí, že následkem noční alkoholické „jízdy“ a zásahem vědmy Zoltany se stal ženou. Ovšem pouze fyzicky. Karel se jako Karla musí vyrovnat nejen s novým vzhledem, ale hlavně se naučit fungovat v ženském těle a zjistit, zda to mají ženy opravdu snazší?

Hrají: Jiří Langmajer, Anna Polívková, Tatiana Pauhofová, Matěj Hádek, Lenka Vlasáková, Sara Sandeva, Andrea Hoffmannová

Režie: Rudolf Havlík

IMDb  60 % Kinobox  60 %

Po čem muži touží online

Sledovat Po čem muži touží online můžeš na České kino, HBO Max, iTunes, Kuki, Netflix. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Po čem muži touží online, zda je ke stažení a zda má Po čem muži touží dabing nebo titulky.

České kino
České kino
od 5. 12. 2022
Předplatné za 99 Kč
HBO Max
HBO Max
HD kvalita | SD kvalita | od 14. 7. 2023
Předplatné za 199 Kč
iTunes
iTunes
české titulky | HD kvalita | SD kvalita | od 3. 3. 2023
Půjčení za 79 Kč (i HD) Nákup za 329 Kč (i HD)
Kuki
Kuki
od 27. 4. 2021
Předplatné za 50 Kč
Netflix
Netflix
anglické titulky | české titulky | HD kvalita | SD kvalita | od 4. 11. 2020
Předplatné za 199 Kč nebo 259 Kč nebo 319 Kč - Vysvětlení cen předplatného

Po čem muži touží DVD a Blu-Ray

Koupit Po čem muži touží na DVD či Blu-Ray můžeš na Blu Shop. Níže ti nabízíme tip, kde je film Po čem muži touží na DVD či Blu-Ray k online zakoupení, v jaké kvalitě a zda má Po čem muži touží dabing nebo titulky.

Blu Shop
Blu Shop
DVD | anglické titulky | české titulky | SD kvalita | od 14. 4. 2024
Nákup za 99 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Po čem muži touží novinky

Recenze, články, zprávy a další zajímavosti o filmu Po čem muži touží, které najdeš na našem webu.

14 nejlepších romantik na Netflixu, které musíte vidět na Sv. Valentýna
14 nejlepších romantik na Netflixu, které musíte vidět na Sv. Valentýna
14.02.2021 | Tipy na film

Svátek všech zamilovaných je po roce zpět. A to si samozřejmě žádá filmovou podporu v podobě těch nejlepších romantik, které ve vašem obývacím pokoji navodí vřelou atmosféru pohodového večera s drahou polovičkou. Pojďme se podívat na nejlepší romantiky na Netflixu, které nyní dostanete jako dárek na 3 měsíce ke službě Vodafone TV.

10 nejsledovanějších filmů na Netflixu současnosti
10 nejsledovanějších filmů na Netflixu současnosti
13.12.2020 | Tipy na film

Jaké hity aktuálně vládnou filmové nabídce Netflixu? Řada titulů vás možná překvapí. A jaký je rozdíl mezi tuzemským vkusem v mezinárodním srovnání? Na to jsme se podívali pomocí statistik z naší datové platformy FlixPatrol.

10 nejlepších nových českých komedií, které najdete na Netflixu
10 nejlepších nových českých komedií, které najdete na Netflixu
26.11.2020 | České novinky

Česká komedie je evergreenem tuzemských kin i oblíbenosti zdejších diváků, kteří hledají na 2 hodiny únik od běžné životní rutiny. A ačkoli se starým klasikám jen malokterá novinka vyrovná, dali jsme dohromady seznam komedií posledních let, které patří mezi to lepší, co se u nás urodilo.

10 žhavých novinek (nejen) na Netflixu, které musíte vidět o víkendu
10 žhavých novinek (nejen) na Netflixu, které musíte vidět o víkendu
06.11.2020 | Tipy na film

Venkovní teplota čím dál víc klesá, za okny stále panuje pandemie, člověk zkrátka nemůže udělat nic lepšího než se vyvalit na gauč a nechat se bavit širokou plejádou žánrů z nabídky Netflixu a dalších služeb. A že je z čeho vybírat. Ať už jde o dozvuk halloweenských hororů či nového SpongeBoba!

Netflix kontruje HBO a přidává 7 českých filmových hitů!
Netflix kontruje HBO a přidává 7 českých filmových hitů!
05.11.2020 10:00:00 | České novinky

Pokud českých filmů na Netflixu stále nemáte dost, pak pro vás máme dobrou zprávu. Streamovací služba opět zalovila v českých vodách a přináší hned sedmičku snímků, které patří stále do kategorie přírůstků novějšího data vzniku.

Známe 10 nejsledovanějších filmů na Netflixu v České republice
Známe 10 nejsledovanějších filmů na Netflixu v České republice
13.10.2020 | Tipy na film

Díky naší datové platformě FlixPatrol jsme byli schopní dát dohromady desítku nejúspěšnějších filmů v poslední době na Netflixu. A výsledky jsou docela překvapivé. Ukazuje se totiž, že ne vždy v Česku vyhrávají největší novinky.

10 aktuálních filmů, které kritici nenávidí a diváci milují
10 aktuálních filmů, které kritici nenávidí a diváci milují
18.02.2019 8:00:00 | Tipy na film

Ačkoli existují případy, kdy se běžní diváci s filmovými kritiky dokáží v názoru na filmy shodnout, velmi často se stává, že se názorově staví proti sobě. Následující filmy slavily u diváků nemalý úspěch, filmoví kritici je však neváhali odstřelit.

Po čem muži touží zajímavosti

Tržby v českých kinech
82 620 472 Kč
Návštěvnost v českých kinech
558 988 diváků

Po čem muži touží recenze a hodnocení

Spooner
Spooner Moviezone
24.09.2018

Šovinista a věčný cynik Jiří Langmajer nenávidí ženy, a proto se promění v Annu Polívkovou, aby zjistil, jak to má druhé pohlaví těžké. Navzdory námětu a šílené......   Celá recenze

 50 %
Marek Čech
Marek Čech AVmania
23.09.2018

Variace na komediální hit Po čem ženy touží, která stojí a padá na fyzické klauniádě Anny Polívkové. Nohy jí podráží stereotypní nahlížení na role mužů a žen ve......   Celá recenze

Mirka Spáčilová
Mirka Spáčilová iDnes
21.09.2018

Romantická komedie Po čem muži touží je okatá kopie hollywoodského hitu Po čem ženy touží, opsaná od podstaty zápletky, kdy se pán tvorstva „kouzlem“ vcítí do m......   Celá recenze

 50 %

Ve filmu Po čem muži touží hrají Jiří Langmajer, Anna Polívková, Tatiana Pauhofová, Matěj Hádek, Lenka Vlasáková, Sara Sandeva, Andrea Hoffmannová.

Film Po čem muži touží režíruje Rudolf Havlík.

Film Po čem muži touží má 95 minut.

Film Po čem muži touží vidělo v českých kinech 558 988 diváků. Jedná se o 97. nejnavštěvovanější film v Česku.

Film Po čem muži touží utržil v českých kinech 82 620 472 Kč. Jedná se o 45. nejúspěšnější film v Česku.

Film Po čem muži touží můžete vidět na České kino, HBO Max, iTunes, Kuki, Netflix.

Film Po čem muži touží je online na České kino, HBO Max, iTunes, Kuki, Netflix, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.