FB pixel TP pixel
Nejlepší akční seriál všech dob je konečně dostupný online © FOX TV

Nejlepší akční seriál všech dob je konečně dostupný online

S příchodem streamovací služby Disney Plus do České republiky se fanoušci televizních seriálů konečně dočkali řady dosud nedostupných titulů. A je mezi nimi i nejlepší akční seriál všech dob, který si konečně můžete pustit v kompletní podobě.

14. 6. 2022 14:40 | Filmové novinky

Když se TV Nova po nástupu nového tisíciletí pokoušela udělat ze seriálu 24 hodin tuzemský megahit, těžce jí to nevyšlo. Jednak nebyli tehdejší diváci zvyklí na kontinuální vyprávění, kdy bylo nutné sledovat každou epizodu (populární tehdy byly hlavně seriály s padouchem týdne), a jednak nápad s týdenními rozestupy po vzoru zahraničních televizí vyloženě nabádal k tomu nemít na Jacka Bauera vždy čas. A když už došlo na reprízu, mohli jste se vsadit, že agent protiteroristické jednotky a posléze vyvrhel pro mnoho světových států (včetně USA) bude ke zhlédnutí v pozdních nočních, případně brzkých ranních hodinách.

S příchodem služby Disney Plus do Česka se však situace mění a konečně si můžete pustit všech 9 řad legendárního a pro mnohé z nás nejlepšího akčního seriálu všech dob kdykoli se vám zachce. A klidně je můžete sjet víceméně najednou a zkusit, jestli po Jackově vzoru dokážete přežít celý den bez spánku a pauzy na záchod. Všechny řady seriálu jsou na Disney Plus dostupné s českými titulky, přičemž pokračovat můžete i seriálem 24 Hodin: Nezastavitelný. Ten se ale moc nepovedl. Bohužel i na Disney Plus pak chybí celovečerní film 24: Redemption, který Jacka zavál svého času až do Afriky. A kdybyste se ptali, tak ano, finále 4. řady je pořád nejlepším seriálovým závěrem, který se kdy objevil na obrazovkách světových televizí.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Sci-fi roku od Netflixu? Novinka s hvězdou Vyproštění sklízí chválu
Sci-fi roku od Netflixu? Novinka s hvězdou Vyproštění sklízí chválu
14.06.2022 7:00:00 | Filmové novinky

V pátek na Netflixu debutuje jedna z nejočekávanějších červnových novinek – sci-fi Spiderhead s Chrisem Hemsworthem v hlavní roli maniakálního vědce. Jak se film líbil prvním divákům?

Netflix chystá záplavu sci-fi. Trailery lákají na mimozemšťany, zrůdy i troly
Netflix chystá záplavu sci-fi. Trailery lákají na mimozemšťany, zrůdy i troly
12.06.2022 12:00:00 | Filmové novinky

Během tzv. Geeked Weeku si Netflix pro své diváky připravil řadu novinek. Publikum hodlá zaplavit vlnou sci-fi a fantasy. Od seriálu o mladých „superhrdinech“ a mimozemské invazi až po mýtického trola, který přepíše norské dějiny. Kdy se na novinky můžeme těšit a o čem vlastně budou?

Další hit Voyo? Po Ivetě přichází nový seriál inspirovaný krutým osudem
Další hit Voyo? Po Ivetě přichází nový seriál inspirovaný krutým osudem
10.06.2022 8:00:00 | Filmové novinky

Po minisériích Iveta a Případ Roubal přináší streamovací služba Voyo novou minisérii navazující na popularitu projektů natočených podle skutečné události.

Totální nářez! Epické finále Stranger Things 4 ukazuje první záběry
Totální nářez! Epické finále Stranger Things 4 ukazuje první záběry
09.06.2022 19:00:00 | Filmové novinky

Příběh Jedenáctky a jejích přátel neskončil. Netflix po 7 epizodách v první části čtvrté řady Stranger Things servíruje krátkou upoutávku lákající na velkolepé finále střetu se zlem z Upside Down.