FB pixel TP pixel
Netflix chystá před Vánoci šílenou akční jízdu. Stylový trailer je plný explozí © Netflix

Netflix chystá před Vánoci šílenou akční jízdu. Stylový trailer je plný explozí

Jestli jste si mysleli, že si na Vánoce užijete konečně trochu klidu, Netflix vás rychle vyvede z omylu. Jeho akční novinka 4 gauneři bude totiž všechno možné, jen ne poklidná. Na vlastní oči se o tom můžete přesvědčit v humorem a akcí narvaném traileru.

28. 11. 2022 14:25 | Filmové novinky

Svátky klidu a míru Netflixu nic neříkají, a tak už 15. prosince uvidíme na streamovací službě novou akční komedii 4 gauneři, ve které se titulní padouši budou muset spojit s policistkou, aby zastavili nechvalně proslulého zabijáka. Indonéskou novinku natočil režisér Timo Tjahjanto, který milovníkům akčních bejkovin rozhodně není cizí. Stojí totiž za jinou netflixovkou Jde si pro nás noc a na kontě má i příspěvky do oblíbené hororové série V/H/S.

Zdá se tak, že nás čekají pěkně krvavé vánoční svátky, neboť už 8. prosince půjde do kin i novinka s Davidem Harbourem Šílená noc, ve které si to jako Santa rozdá po vzoru Johna McClanea s bandou zlosynů. Snad se oba filmy povedou.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Netflix chce film o gangsteru Krejčířovi. Smlouvu mu propašoval do vězení
Netflix chce film o gangsteru Krejčířovi. Smlouvu mu propašoval do vězení
27.11.2022 13:30:00 | Filmové novinky

Češi budou díky Netflixu zase jednou slavní. Streamovacímu obrovi se totiž podle všeho zalíbil příběh mafiána Radovana Krejčíře, který si aktuálně odpykává trest v Jihoafrické republice.

Avatar 2 chystá strhující akci. V nové ukázce řádí harpuny i mimozemské velryby
Avatar 2 chystá strhující akci. V nové ukázce řádí harpuny i mimozemské velryby
25.11.2022 17:50:00 | Filmové novinky

Do premiéry druhého Avatar zbývá něco málo přes 2 týdny, což znamená, že Disney musí s propagací filmu pořádně šlápnout do pedálů. To znamená i odhalovat více z příběhu a hlavně akce, která naláká nejen rodiny s dětmi, ale i teenagery. A zatím se zdá, že James Cameron opět nezklame.

DiCaprio málem přišel o roli v Titanicu. Režisér prozradil, co hvězda odmítala dělat
DiCaprio málem přišel o roli v Titanicu. Režisér prozradil, co hvězda odmítala dělat
24.11.2022 16:50:00 | Filmové novinky

Režisér James Cameron naplno rozjíždí kampaň k propagaci druhého Avatara a slovo samozřejmě často padne i na jeho předchozí hit Titanic. Cameron tak prozradil, že Leonardo DiCaprio během castingu odmítal jednu dost podstatnou věc. Režisér si ale hvězdičku rychle srovnal do latě.

Nejlepší komedie roku bude konečně online! Na Netflixu ji ale nečekejte
Nejlepší komedie roku bude konečně online! Na Netflixu ji ale nečekejte
23.11.2022 17:00:00 | Filmové novinky

Nejlepší komedie roku Trojúhelník smutku, která aktuálně stále láká diváky do kin, míří konečně na VOD. Pořádnou dávku společenské satiry a mořských plodů ve všech skupenstvích si budete moci užít v pohodlí domova ještě před Vánoci.