FB pixel TP pixel
Autori filmového Death Note pre nás chystajú ďalšie anime © TMDB

Autori filmového Death Note pre nás chystajú ďalšie anime

Anime nadšenci musia byť v poslednej dobe mimoriadne nadšení. Oznámenia zo strany Netflixu pôsobia, ako keby každý druhý titul ohlásený pre túto streamovacej službe mal japonský pôvod alebo aspoň špecifický umelecký kabát. Inak tomu nie je ani pri práve ohlásenom Gods & Heroes.

Filmové novinky

Autori podobných záležitosti sú známi najmä vďaka ich filmovému spracovaniu Death Note, ktoré si svojím napínavým príbehom a nečakanými zvratmi získalo priazeň aj nováčikov a skrz tento film ich priviedli k anime predlohe rovnomenného seriálu. Charley a Vlas Parlapanides momentálne pracujú na ďalšej obdobnej pecke, kde sa presunieme kúsok do minulosti. V pripravovanej netflixáckej novinke Gods & Heroes sa pozrieme až do starovekého Grécka.

Seriál by mal sledovať príbeh mladíka, ktorý sa dozvedá pravdu o svojom božskom pôvode. Na prvý pohľad kombinácia gréckej mytológie a ikonickej kresby môže pôsobiť nezvyčajne, no veríme, že štúdio Powerhouse Animation túto neľahkú úlohu zvládne minimálne tak dobre, ako pri ich Castlevanii. Duo Parlapanides sa nechali počuť, že týmto ich najnovším počinom chcú posunúť hranice žánru práve takýmto, neopozeraným smerom. V príprave je úvodných osem častí, no bez známeho dátumu vydania

 10 zobrazení  
Netflix dělá fanouškům anime radost, v přípravě je několik nových seriálů
Netflix dělá fanouškům anime radost, v přípravě je několik nových seriálů
14.03.2019 17:00:00 | Filmové novinky

Dominantní streamovací hráč Netflix svou nabídkou naznačoval, že podpora anime je pro něj důležitá. Nyní hodlá do vývoje japonských animovaných filmů a seriálů své investice ještě zvýšit.

První dva díly 8. řady Hry o trůny budou kratší, než jsme čekali
První dva díly 8. řady Hry o trůny budou kratší, než jsme čekali
14.03.2019 | Filmové novinky

Špatné zprávy, posledních 6 dílů Hry o trůny se (zatím) netváří příliš dlouhometrážně. I když nám je už od roku 2017 slibováno, že všechny díly budou délkou připomínat celovečerní filmy, nyní se ukázalo, že minimálně první dva díly budou ve skutečnosti kratší, než bylo slibováno.

Minisérie Černobyl dorazí na HBO v květnu
Minisérie Černobyl dorazí na HBO v květnu
13.03.2019 | Filmové novinky

HBO oficiálně oznámila datum premiéry chystané minisérie Černobyl. Zveřejněný teaser trailer odhaluje, že pětidílný seriál, který je založen na skutečných událostech, na obrazovky dorazí 6. května.

Kit Harington přiznal, že ze závěru GoT byl hodně dojatý
Kit Harington přiznal, že ze závěru GoT byl hodně dojatý
11.03.2019 9:00:00 | Filmové novinky

Kit Harington se stal prvním z hlavních hrdinů Hry o trůny, který se po zveřejnění traileru dostal před kamery a pod palbu otázek požadujících víc informací o poslední řadě. Harington se očividně musel snažit, aby nic neprozradil, ale Stephen Colbert byl odhodlán něco z něj ve své Late Show vypáčit.