FB pixel TP pixel
Avatar 2 konečně ukázal novou podobu padoucha z jedničky. Není to dvojče © 20th Century Studios

Avatar 2 konečně ukázal novou podobu padoucha z jedničky. Není to dvojče

Produkce druhého Avatara konečně oficiálně odhalila návrat ikonického padoucha z prvního filmu. Kupodivu si ho někteří fanoušci všimnuli již v trailerech.

4. 7. 2022 14:20 | Filmové novinky

Odhalování nových fotek z očekávaného druhého dílu sci-fi hitu Avatar pokračuje. Poté, co jsme se dočkali fotek ukazujících role Kate Winslet a Sigourney Weaver, které ztvární válečnici vodního kmene, respektive adoptivní dceru Jakea a Neytiri, ukázal magazín Empire i oficiální fotografii s hlavním záporákem filmu. Jako antagonista se vrací Stephen Lang, jehož plukovník Quaritch na konci minulého filmu neskončil zrovna naživu, dlouhou dobu se tudíž spekulovalo, jakou podobu bude jeho návrat mít. A nyní už víme, že nikoli lidskou. Quaritchovo vědomí se totiž přesunulo do těla avatara, takže bude hrdinům zatápět jako uměle vytvořený Na`vi. Ostatně o téhle roli se mluvilo již po premiéře traileru, kde si pozorní diváci všimli na těle jednoho z modrých borců stejného symbolu, který měl i Quaritch. Nyní je tedy vše oficiálně potvrzené.

 18 437 zobrazení   964 se líbí
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Která streamovací služba má nejlepší obsah? Netflix u lidí pohořel
Která streamovací služba má nejlepší obsah? Netflix u lidí pohořel
04.07.2022 8:20:00 | Filmové novinky

Nový průzkum přinesl zajímavé výsledky ohledně kvality streamovacích služeb z pohledu jejich uživatelů. A u Netflixu si tentokrát výsledek za rámeček nedají.

Stranger Things 4 trhají rekordy Netflixu. Největším hitem přesto nejsou
Stranger Things 4 trhají rekordy Netflixu. Největším hitem přesto nejsou
03.07.2022 12:30:00 | Filmové novinky

Na čtvrtou řadu Stranger Things sice diváci museli kvůli pandemii poměrně dlouho, pro Netflix se ale jedná o jeden z největších úspěchů historie. V nejistém čase ho tak může alespoň něco těšit.

Netflix ukázal Papírový dům se sériovým vrahem. Trailer má napětí i akci
Netflix ukázal Papírový dům se sériovým vrahem. Trailer má napětí i akci
03.07.2022 11:20:00 | Filmové novinky

Netflix chystá na úvod prázdnin nový napínavý seriál, který nás zavede do útrob věznice, ze níž se bude snažit dostat obávaný zločinec. Ani v nové variaci na hit Papírový dům však věci nepůjdou podle plánu.

Nové fotky z Avatara 2 berou dech. Sigourney Weaver má překvapivou roli
Nové fotky z Avatara 2 berou dech. Sigourney Weaver má překvapivou roli
01.07.2022 19:40:00 | Filmové novinky

Magazín Empire představil nové fotky z očekávaného pokračování Avatara s podtitulem The Way of Water. Poprvé se tak můžete podívat na modrou podobu Kate Winslet nebo novou roli Sigourney Weaver.