FB pixel TP pixel
Trailer Black Panthera 2 láká na velkolepý střet s Aquamanem od Marvelu © Marvel Studios

Trailer Black Panthera 2 láká na velkolepý střet s Aquamanem od Marvelu

Snímek Black Panther: Wakanda Forever bude epickým zakončením čtvrté fáze marvelovského sdíleného vesmíru, který získal nový název The Multiverse Saga. Nejmocnější říše suchozemského světa ve filmu narazí na bájnou podmořskou Atlantidu a jak to tak vypadá, události ovlivní celý mnohovesmír.

24. 7. 2022 13:10 | Filmové novinky

Wakanda je stále nejmocnějším státem na světě, její král už ale není mezi námi. Truchlící Královna matka Ramonda nahradila svého syna T'Challu v projevech po celé Zemi a bouřlivě popisuje situace ve svém státě. Na obzoru se ale objevují nové hrozby, které představuje rovněž vysoce technologicky vyspělá Atlantida. Bájný podmořský stát je totiž až moc skutečný a nyní se konečně hlásí o slovo. Král Namor je navíc trochu agresivní vůči okolí a rovněž si neumí udělat pořádek ve vlastní říši, kterou ohrožuje zloduch Attuma. Wakandě ale přijde na pomoc mladá a nesmírně inteligentní Riri Williams, budoucí Ironheart, a také neúnavný Everett K. Ross, který už si důvěru lidu hrdého státu dávno získal. Čeká nás vskutku velké a nejen podmořské dobrodružství!

Jak bylo oznámeno na Comic-Conu v San Diegu, snímek Black Panther: Wakanda nechť žije je posledním projektem ve čtvrté fázi. Premiéra je pak v tuzemsku stanovena na 10. listopadu. O režii se znovu postaral Ryan Coogler, jenž stojí za veleúspěšnou jedničkou a také za dvěma filmy série Creed. Zesnulého Chadwicka Bosemana se dočkáme prostřednictvím nejrůznějších piet, v hlavních rolích se můžeme těšit na navrátilce Angelu Bassett, Danai Guriru, Martina Freemana, Florence Kasumbu, Lupitu Nyong'o či Letitii Wright. Wakandské osazenstvo doplní také Ironheart, jež prožije debut před svým seriálem a ztvární ji Dominique Thorne, krále Atlantidy Namora si zahraje Tenoch Huerta. A rovněž on má do budoucna značný potenciál. Tak snad ho tvůrci nezahodí jako Klawa v prvním filmu.

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Nejdražší seriál Netflixu přichází. Trailer Sandmana slibuje úchvatnou fantasy
Nejdražší seriál Netflixu přichází. Trailer Sandmana slibuje úchvatnou fantasy
24.07.2022 12:50:00 | Filmové novinky

Na Comic-Conu nezahálí ani Netflix, který dva týdny před premiérou zveřejnil další trailer k seriálovému Sandmanovi. Prominentní člen rodiny Věčných Sen zjišťuje, že se možná blíží konec jeho velké říše. Dokáže mu zabránit a přitom zastavit pekelného Lucifera a padoucha Korinťana?

Hra o trůny nemá šanci. Tříminutový trailer Pána prstenů ukazuje bitvy i Balroga
Hra o trůny nemá šanci. Tříminutový trailer Pána prstenů ukazuje bitvy i Balroga
22.07.2022 20:30:00 | Filmové novinky

Vítěze nejepičtější fantasy roku 2022 bychom očividně měli. Amazon opravdu nelhal, když slíbil, že se seriál Pán prstenů: Prsteny moci bude moci chlubit podobou, která se dorovná filmům. Takhle velkolepou ságu jsme na televizních obrazovkách ještě neviděli.

Fantasy Dračí doupě má velkolepý první trailer. Fanoušky hry nadchne
Fantasy Dračí doupě má velkolepý první trailer. Fanoušky hry nadchne
22.07.2022 9:00:00 | Filmové novinky

Po více než dvacet let starém filmu a dvou dalších videofilmech se značka DnD vrátí na velká plátna. V produkci Paramountu se můžeme těšit na vysokorozpočtový reboot s démonickým padouchem v podání Hugha Granta. Paramount nyní útočí s prvním trailerem!

Johnny Depp se vrací k filmům. Jeho nový projekt podpořil Netflix
Johnny Depp se vrací k filmům. Jeho nový projekt podpořil Netflix
21.07.2022 12:00:00 | Filmové novinky

Johnny Depp se po vyhraném soudu s Amber Heard vrací k filmům. Nyní ho podpořil i Netflix. Ten má však i jiné důvody, které jsou dané platnou legislativou.