FB pixel TP pixel
První trailer Doctora Strange 2 je tady a přináší vesmír plný šílenství © Marvel Studios

První trailer Doctora Strange 2 je tady a přináší vesmír plný šílenství

Konec čekání! Pokud jste chtěli vidět oficiální verzi jedné z potitulkových sekvencí nového Spider-Mana, přišel váš čas. Doctor Strange ve druhé sólovce nabídne svou zvrácenou verzi.

Filmové novinky

Sólové pokračování Doctora Strange s podtitulem In the Multiverse of Madness dorazí již v květnu příštího roku a Marvel na něj láká na konci nejnovějšího spektáklu Spider-Man: Bez domova v kinech. Pokud jste ale ukázku neviděli, protože jste z kina odešli dříve, anebo jste prostě na Spider-Manovi nebyli (proč byste tak ale činili?), můžete se na první oficiální trailer marvelovského kouzelníka podívat právě teď online. A je to totální bomba. Strangeovi činy totiž způsobují rozpad multivesmíru a jak brzy zjišťuje, největším protivníkem je jeho zvrácená verze, která velmi připomíná verzi z animovaného seriálu What If...?. Není divu, že na pomoc musí přijít i Wanda Maximoff v podání Elizabeth Olsen, která se tedy vrací k filmům MCU po seriálu WandaVision. Čeká nás i příchod nové multidimenzionální hrdinky Americy Chávez. Vše režíruje ikona Sam Raimi, který natočil dodnes geniální první dva díly Spider-Mana s Tobey Maguirem. Takže vlastně první MCU filmy vůbec?

 5 693 zobrazení   1 780 se líbí
Je Matrix 4 nejdivnější film roku? Kritici jsou dokonale zmatení
Je Matrix 4 nejdivnější film roku? Kritici jsou dokonale zmatení
22.12.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Konečně padlo embargo na recenze nového Matrixu, a tak se filmoví kritici předhání v tom, kdo má na film jaký názor. A upřímně řečeno budeme muset všichni vyrazit do kina, protože větší zmatek v hodnoceních tu dlouho nebyl.

Netflix má nový filmový hit a opět je u toho Sandra Bullock
Netflix má nový filmový hit a opět je u toho Sandra Bullock
22.12.2021 11:00:00 | Filmové novinky

Po hororovém hitu V pasti z roku 2018, který trhal na Netflixu rekordy sledovanosti, se Sandře Bullock opět podařilo přilákat k obrazovkám streamovacího giganta úctyhodné davy diváků.

Nářez roku už na jaře? Trailer vikingské řezničiny vám vezme dech
Nářez roku už na jaře? Trailer vikingské řezničiny vám vezme dech
21.12.2021 17:00:00 | Filmové novinky

Režisér Robert Eggers před lety příjemně zaskočil svou podvratnou Čarodějnicí a zaujal i psychedelickým Majákem. A jeho novinka vypadá naprosto dokonale.

Netflix láká na nové vesmírné sci-fi. Dystopický seriál dorazí už o Vánocích
Netflix láká na nové vesmírné sci-fi. Dystopický seriál dorazí už o Vánocích
21.12.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Netflix nám na Štědrý den nadělí nový jihokorejský seriál, který má velké ambice. Tentokrát se podíváme až na povrch Měsíce.