FB pixel TP pixel
Exkluzivní seriály HBO Max dorazí k nám. České HBO pořady přebírá © TMDB

Exkluzivní seriály HBO Max dorazí k nám. České HBO pořady přebírá

Co jsme tak trochu tušili, se nakonec opravdu potvrzuje. Ačkoli nová streamovací služba HBO Max svou expanzi chystá až na příští rok a k nám možná vůbec nedorazí, diváci o exkluzivní nové seriály nepřijdou. Již nyní je začala přebírat česká pobočka HBO, která je uvede na HBO GO.

Streaming novinky

HBO Max nejdříve napřesrok, o seriály a filmy ale nepřijdeme

Včera v USA odstartovala nová streamovací služba HBO Max, která nabízí v podstatě kompletní katalog studia Warner Bros., a to jak jeho archivní klasické filmy, tak nové superhrdinské bijáky či velké série jako Harry Potter či Pán prstenů. Dále jsou dostupné animované filmy od studia Ghibli (u nás na Netflixu), anebo třeba kreslené skeče Looney Tunes s Bugsem Bunnym, které sahají až do 30. let minulého století. Kromě toho HBO Max vyvíjí své exkluzivní seriály a filmy, mezi nimiž bude i například nedávno oznámení Snyder Cut Ligy spravedlnosti. HBO Max by měla do Evropy expandovat v roce 2021, není zatím ovšem jasné, do kterých zemí a zda mezi nimi bude i Česká republika. Pokud vás však zajímají jen nové exkluzivní pořady a nikoli bohatý historický katalog, nemusíte příliš smutnit, zdá se totiž, že HBO Max obratem nabídne své pořady dalším prostředníkům, kteří spadají do jeho stáje, anebo s nimi má uzavřené dohody.

Ve Velké Británii bude pořady HBO Max distribuovat poskytovatel Sky, u nás je první volbou zcela logicky česká pobočka HBO, která pořady uvede mimo jiné na streamovací službě HBO GO. A první vlaštovka dorazila záhy. Již od 28. května je na českém HBO GO dostupný nový seriál, který vznikl exkluzivně pro HBO Max - romantická komedie s Anna Kendrick Love Life. A jelikož nechybí ani české titulky, je jasné, že se s uvedením seriálu počítalo delší dobu. Již nyní navíc víme, že HBO GO uvede i hororový seriál Lovecraftova země a moc by nás překvapilo, kdyby nejpozději v červenci nedorazila i druhá řada nyní HBO Max exkluzivity Doom Patrol, která v USA startuje koncem června a trochu jsme doufali, že ji uvidíme v Česku ve stejný den. To se ale klidně může stát. O uvedení Love Life se totiž do poslední chvíle také nevědělo a české HBO s ním vyrukovalo až v den uvedení. Milé překvápko a hlavně slibná vidina pro ty diváky, které zajímají hlavně nové pořady.

 2 693 zobrazení   67 se líbí
V USA startuje streamovací služba HBO Max. Do Česka se zatím nechystá
V USA startuje streamovací služba HBO Max. Do Česka se zatím nechystá
27.05.2020 13:30:00 | Streaming novinky

Spojené státy americké sice mají plné ruce práce s pandemií koronaviru, ani ta ale nezastavila spuštění nové služby HBO Max spadající pod telekomunikačního giganta AT&T. Na úvod slibuje 10 000 hodin obsahu a do budoucna řadu exkluzivních pořadů.

Další úspěch VOD. Gangsterka s Tomem Hardy překonává v prodejích očekávání
Další úspěch VOD. Gangsterka s Tomem Hardy překonává v prodejích očekávání
25.05.2020 12:00:00 | Streaming novinky

Koronavirus zdá se opravdu svědčí rozvoji streamovacích služeb. I těch, které nefungují na bázi předplatného, ale přímého prodeje či půjčovného. Dalším snímkem po úspěšné dvojce Trollů je stařecká gangsterka Capone s Tomem Hardym.

Hrozí zánik kin? Až 70 % návštěvníků se podle průzkumu možná nevrátí
Hrozí zánik kin? Až 70 % návštěvníků se podle průzkumu možná nevrátí
24.05.2020 | Streaming novinky

Aktuálně provedený anketní výzkum se podíval na současné nálady amerických návštěvníků kin a jejich pocity z uvažovaného návratu do přítmí kinosálů po přicházejícím uvolňování.

Apple TV+ je zklamáním. Apple mění plán a kupuje staré filmy a seriály
Apple TV+ je zklamáním. Apple mění plán a kupuje staré filmy a seriály
19.05.2020 17:00:00 | Streaming novinky

Ačkoli se streamovací službě od Apple podařilo po delší době konečně získat hit v podobě krimi dramatu Defending Jacob, podle nejnovějších insiderských informací Apple začal nakupovat starší filmy a seriály, aby naplnil svůj katalog něčím divácky zajímavým. Dosavadní výsledky totiž ukazují selhání.