FB pixel TP pixel
Fantastická zvířata 3 v traileru ukazují epický boj Brumbála a Grindelwalda © Warner Bros.

Fantastická zvířata 3 v traileru ukazují epický boj Brumbála a Grindelwalda

Gellert Grindelwald změnil vizáž a chystá se napadnout nekouzelnický svět. Proti je ale mladý Brumbál v nejlepších letech, který hodlá genocidu mudlů zastavit. A to tak moc, že dokonce neváhá nekouzelníka vyzbrojit hůlkou.

28. 2. 2022 17:00 | Filmové novinky

Zatímco první dva díly nové kouzelnické série sloužily jako představovací výplň, trojka, zdá se, konečně nabídne pořádnou akci. Gellert Grindelwald je na vrcholu své moci. Změnil tvář a shromáždil desítky svých stoupenců, aby mohl dosáhnout svého zvráceného cíle - zbavit svět podřadných mudlů. Proti jeho pletichám se ale formuje koalice kouzelníků v čele s Albusem Brumbálem, které pomáhá i jeden zamilovaný mudla Jacob Kowalski. Grindelwald má však v rukávu jednu tajnou a nesmírně mocnou zbraň - Albusova bratra Credence. Nový trailer slibuje několik epických střetů mezi Brumbálem a Grindelwaldem, něco málo také odhaluje i z minulosti obou nejmocnějších kouzelníků.

I třetí díl natočil David Yates podle scénáře J.K. Rowling. Do hlavních rolí se vrací Eddie Redmayne, Jude Law a Dan Fogler. Johnnyho Deppa coby Grindelwalda nahradí po jeho vynuceném odchodu Mads Mikkelsen, těšit se pak můžeme i na debut mladého Aberfortha Brumbála, kterého si zahraje Richard Coyle. Premiéra filmu Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství je stanovena na 7. dubna 2022.

Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Drsný upíří hrdina Marvelu v traileru strhne akcí i temnotou. Venoma zapírá
Drsný upíří hrdina Marvelu v traileru strhne akcí i temnotou. Venoma zapírá
28.02.2022 16:30:00 | Filmové novinky

Nová marvelovka Morbius sice oficiálně nespadá do Marvel Cinematic Universe, rozhodně by však měla obsahovat napojení na Spider-Mana a Venoma.

Na Netflix dorazil nejbizarnější film posledních let
Na Netflix dorazil nejbizarnější film posledních let
28.02.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Fanoušci filmových bizarností se mohou radost. Na Netflix totiž dnešním dnem dorazil jeden z nejvysmívanějších snímků posledních několika let.

Velké finále nejlepšího krimi seriálu Netflixu má trailer a datum premiéry
Velké finále nejlepšího krimi seriálu Netflixu má trailer a datum premiéry
28.02.2022 13:00:00 | Filmové novinky

Netflix v nové upoutávce konečně oznamuje datum premiéry posledních sedmi dílů ceněného kriminálního thrilleru Ozark. Jak se završí osudy rodiny Byrdových?

Podívejte se do zákulisí krvavého návratu Vikingů od Netflixu
Podívejte se do zákulisí krvavého návratu Vikingů od Netflixu
27.02.2022 8:00:00 | Filmové novinky

Na Netflix dorazilo očekávané pokračování ságy Vikingů a streamovací služba představila pohled za kulisy, který blíže představuje postavy nového seriálu.