FB pixel TP pixel
Netflix natočil vlastní Kameňák. Trailer slibuje ujetou kriminální komedii © Netflix

Netflix natočil vlastní Kameňák. Trailer slibuje ujetou kriminální komedii

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak by vypadal Kameňák, kdyby ho netočil Zdeněk Troška? Teď už nemusíte, protože se tématu ujal Netflix a zadaptoval sérii legendárních internetových vtipů. A zdá se, že docela zábavně.

28. 3. 2023 16:35 | Filmové novinky

Tvorba podle oblíbených vtipů není jen záležitostí České republiky. Po Kameňáku Zdeňka Trošky nyní přichází Netflix, který vsadil na sérii meme vtipů o muži z Floridy. Pokud nevíte, o co jde, vězte, že jižní stát USA je plný bizarních lidí a ještě bizarnějších historek. Ty daly postupně vzniknout humoru o tamním muži, který dělá jednu šílenou věc za druhou a vždy se dostane do novin s titulkem „Floridský muž...“. Netflix mýtus o floridském muži nyní přetavil do seriálu s Edgarem Ramírezem, který odstartuje už 13. dubna. Ramírez ztvární bývalého policistu, který se vydává na Floridu hledat přítelkyni gangstera z Filadelfie. Jak ale asi tušíte, po příjezdu do slunného státu začne všechno nabírat dost šílené obrátky. Kvalitu by měl zaručit tvůrce Donald Todd, který stojí za povedenou americkou verzí Ošklivky Betty nebo americkým dojákem Tohle jsme my a trailer vypadá rozhodně zajímavěji než jen jako slepenec tupých vtípků.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nový konspirační seriál od Marvelu dorazí až po 10 měsících. Další bude dříve
Nový konspirační seriál od Marvelu dorazí až po 10 měsících. Další bude dříve
28.03.2023 16:00:00 | Filmové novinky

Marvel finalizuje distribuční plány pro letošní rok. Konečně tak víme, kdy uvidíme nové seriály od komiksového obra. Nutno uznat, že čekání bude ve výsledku hodně dlouhé.

Potvrzeno: Scorseseho drahá novinka s DiCapriem nebude exkluzivně online
Potvrzeno: Scorseseho drahá novinka s DiCapriem nebude exkluzivně online
28.03.2023 15:00:00 | Filmové novinky

Společnost Apple chystá tento rok uvést na své platformě ambiciózní historické drama Killers of the Flower Moon s Leonardem DiCapriem v hlavní roli. Před uvedením na Apple TV+ se ale snímek podívá v široké distribuci do kin. Datum premiéry bylo právě odhaleno.

Pomsta Sithů měla začít mnohem drsněji. Test první bitky světelných mečů vyráží dech
Pomsta Sithů měla začít mnohem drsněji. Test první bitky světelných mečů vyráží dech
27.03.2023 16:00:00 | Filmové novinky

Úvodní sekvence v Pomstě Sithů patří mezi to nejlepší, co vesmírná sága Star Wars divákům nabídla. Původní vize ale byla ještě mnohem rozsáhlejší a drsnější. Včetně šermířského duelu Anakina Skywalkera s proradným hrabětem Dooku. Ten měl před svou ikonickou ztrátou hlavy dostat ještě více naloženo. Původní verzi souboje si nyní můžete prohlédnout.

Netflix potají zařízl slavnou severskou kriminálku. Potká stejný osud i Luthera?
Netflix potají zařízl slavnou severskou kriminálku. Potká stejný osud i Luthera?
26.03.2023 18:00:00 | Filmové novinky

Seriál Mladý Wallander měl být kriminální sérií, kterou by Netflix mohl těžit několik let. Seriál s oblíbeným policistou však očekávání Netflixu nesplnil. Statistiky ukazují, že se seriálu dařilo pouze ve vybraných regionech a nikoli napříč kontinenty.