FB pixel TP pixel
Tvůrce Euforie natočil nejžhavější seriál roku. Trailer je strhující lahůdka © HBO Max

Tvůrce Euforie natočil nejžhavější seriál roku. Trailer je strhující lahůdka

HBO se právě pochlubilo první upoutávkou na chystanou minisérii The Idol, za kterou stojí zpěvák The Weeknd a režisér Euforie Sam Levinson. A dle prvních záběrů se můžeme těšit na divokou a nespoutanou audiovizuální jízdu.

19. 7. 2022 14:20 | Filmové novinky

Po letos skončené druhé řadě vypiplaného audiovizuálního festu Euforie to vypadá, že na další řadu si ještě nějakou dobu počkáme. Naši nedočkavost by ale mohl uspokojit nový projekt showrunnera Euforie Sama Levinsona, který spojil síly se zpěvákem The Weeknd alias Abelem Tesfayem, aby vytvořili novou dramatickou minisérii The Idol. Dle ukázky nás po vzoru Euforie opět čeká vizuální exhibice plná zpomalovaček či choreografických tanců za doprovodu hypnotické hudby. Jak teaser naznačuje, opravdu nepůjde o podívanou pro nejmenší. V pouhé minutě záběrů je divákům představen divoký příval sexu, drog a násilí.

Tesfaye, kterého jsme mohli vidět například v předloňském nezávislém hitu Drahokam s Adamem Sandlerem, se v seriálu představí jako guru, majitel klubu a vůdce novodobého kultu, který začne chodit s nadějnou popovou umělkyní, kterou hraje Lily-Rose Depp. Datum premiéry The Idol zatím nebylo oznámeno, ale na HBO Max by se měl seriál objevit někdy před koncem letošního roku. Seriál bude mít šest epizod a v hlavních rolích se kromě výše uvedených objeví také Troye Sivan, Debby Ryan či Hari Nef.

Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Nejšílenější akčňák roku? Novinka Netflixu je divočejší než John Wick
Nejšílenější akčňák roku? Novinka Netflixu je divočejší než John Wick
18.07.2022 16:50:00 | Filmové novinky

Netflix představil první trailer na svůj nový originální akční film, kterým chce nalákat nové předplatitele. A je nutno uznat, že tentokrát nás čeká pořádná akční divočina plná šílených kousků kamery.

Režisér Avatara 2 odhalil stopáž filmu. Hejtrům poslal jasný vzkaz
Režisér Avatara 2 odhalil stopáž filmu. Hejtrům poslal jasný vzkaz
18.07.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Režisérká legenda James Cameron chystá na závěr roku vyslat do kin očekáváné pokračování svého spektáklu Avatar. V nedávném interview prozradil délku filmu a obořil se vůči věčným stěžovatelům.

Tom Cruise slaví. Nový Top Gun zničil rekordy Titanicu i Transformers
Tom Cruise slaví. Nový Top Gun zničil rekordy Titanicu i Transformers
17.07.2022 11:00:00 | Filmové novinky

Tom Cruise neskutečně válí a nový Top Gun zaslouženě líže nejen smetanu spokojených diváckých ohlasů, ale i rekordních finančních příjmů. Nyní zlomil rekordy dokonce i Titanicu či Transformers.

Nejdražší film Netflixu je pohroma. Tvůrci Avengers podle recenzí selhali
Nejdražší film Netflixu je pohroma. Tvůrci Avengers podle recenzí selhali
15.07.2022 16:00:00 | Filmové novinky

Pokud jste doufali, že Netflix konečně zlomí prokletí a natočí skvělý vysokorozpočtový akční biják, připravte se na zklamání. Podle zámořských recenzentů nás prý čeká průměrná špionážní podívaná.