FB pixel TP pixel
HBO odhalilo největší seriály příštího roku. Láká na sci-fi, akční nářezy i temné krimi © HBO Max

HBO odhalilo největší seriály příštího roku. Láká na sci-fi, akční nářezy i temné krimi

Streamovací služby se před koncem roku snaží lákat diváky na následující měsíce, které samozřejmě nabídnou celou řadu seriálových novinek i návratů oblíbených hrdinů. Nejinak je tomu u HBO, které jeden z největších seriálů roku chystá už rovnou na leden.

22. 12. 2022 14:00 | Filmové novinky

Streamovací služba HBO Max to aktuálně nemá u předplatitelů vůbec jednoduché. V letošním ruce totiž přišla hned o několik oblíbených seriálů a poslední velká ztráta přišla jen pár dní nazpátek, když z nabídky zmizel mimo jiné Westworld, který mnozí diváci ještě ani nedokoukali. HBO ale ví, že se kolo musí točit a nejlepším lékem na špatnou reputaci způsobenou americkým vedením, které se topí v dluzích, je představení nového obsahu. A ten vypadá rozhodně zajímavě. Vrací se totiž celá řada populárních hitů a dojde i na novinky. Ta největší pak dorazí hned 16. ledna, přičemž řeč není o ničem jiném než očekávaná post-apokalyptické sci-fi The Last of Us, která vzniká na základě milované videoherní série studia Naughty Dog.

S příběhem Joela a Ellie ale nabídka neskončí. HBO totiž dále chystá nové díly kriminálky Perry Mason, dorazí i drama Pozlacený věk, dočkají se i fanoušci Boje o moc nebo fanoušci basketbalu, pro něž budou připravené nové epizody Lakers: Vzestup dynastie. Dalšími velkými seriály jsou bezpochyby hudebně-erotická novinka The Idol s Lily-Rose Depp, politické drama White House Plumbers, minisérie o skutečné vražedkyni se sekerou Love and Death v podání Elizabeth Olsen, případně nová řada Temného případu s názvem Night Country, kde hlavní roli ztvární Jodie Foster. Trailer, na který se můžete podívat výše, vám pak představí i další novinky, mezi nimiž nechybí ani řada animovaných hitů.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
První záběry z druhé řady Lokiho jsou tady. Disney ukázal i další očekávané hity
První záběry z druhé řady Lokiho jsou tady. Disney ukázal i další očekávané hity
21.12.2022 14:50:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Disney Plus chystá na příští rok velmi pestrou nabídku titulů a nepřekvapivě bude sázet na své stěžejní značky, jakými jsou Marvel, Star Wars nebo animační studia Pixar či Disney Animation. Nový trailer nám dává první ochutnávku toho nejzajímavějšího.

HBO lidem zkazí Vánoce. Uvede jeden z nejhorších filmů roku i kontroverzní horor
HBO lidem zkazí Vánoce. Uvede jeden z nejhorších filmů roku i kontroverzní horor
21.12.2022 14:30:00 | Filmové novinky

HBO zveřejnilo chystané novinky na vánoční víkend a mimo jiné se chystá uvést jednu z největších filmových tragédií posledních měsíců. Pokud si ji lidé pustí, moc hezké Vánoce mít rozhodně nebudou.

Netflix má nečekaný globální hit. Nový akční nářez si užívají i Češi
Netflix má nečekaný globální hit. Nový akční nářez si užívají i Češi
21.12.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Od minulého týdne je na Netflixu k vidění zběsilá indonéská akční komedie 4 gauneři, která se překvapivě stala globálním hitem a okupuje přední příčky sledovanosti v mnoha zemích včetně Česka.

Filmoví fanoušci rozhodli o nejlepších filmech roku. Umístil se i Netflix
Filmoví fanoušci rozhodli o nejlepších filmech roku. Umístil se i Netflix
20.12.2022 16:00:00 | Filmové novinky

Největší filmová databáze sesbírala hodnocení diváků a přišla s výsledky nejlepších filmů roku. Kupodivu příliš neuspěl druhý Top Gun s Tomem Cruisem.