FB pixel TP pixel
HBO chystá přímé pokračování Hry o trůny. Vrátí se i stěžejní herec © HBO

HBO chystá přímé pokračování Hry o trůny. Vrátí se i stěžejní herec

HBO sice již v letošním roce uvede očekávaný prequel Hry o trůny s názvem Rod draka, zároveň však začalo pracovat na přímém pokračování, které naváže na původní seriál ze Západozemí. A fanoušci se mohou těšit na návrat oblíbené postavy.

17. 6. 2022 14:00 | Filmové novinky

Magazín The Hollywood Reporter přinesl informaci, že HBO utěšeně pracuje na dalším seriálu ze světa Hry o trůny. A tentokrát se skutečně nejedná o nějaký vedlejšák, který by fanoušky nezajímal. Vrátit se totiž má sám Jon Snow, jehož příběh za Zdí přímo naváže na závěrečné události původního seriálu, jehož finále mnoho diváků zklamalo. Připomeňme, že Jon ke konci seriálu zjistil své pravé jméno Aegon Targaryen, po smrti milované a bláznivé Daenerys však odešel za Zeď, aby zde se skupinou dalších lidí potenciálně založil novou kolonii. Právě tohle má být zápletka chystaného seriálu, který je zatím v raném stádiu vývoje.

Vrátit se má samozřejmě představitel hlavní role Kit Harington, který v poslední době hraje na divadle a objevil se i v marvelovce Eternals. Právě u Marvelu má mít výraznější roli jako Black Knight, který by se mohl pořádně představit již v chystaném Bladeovi. Příběh Jona Snow tak je dalším zářezem HBO na pažbě potenciálních pokračování seriálového hitu. Dále má HBO ve vývoji seriály 10 000 Ships, 9 Voyages či Dunk and Egg. Nikdo ale netuší, zda projekty skutečně vzniknou. Ostatně již dříve HBO zrušilo jiný prequel s Naomi Watts, který se měl zaobírat předchozí válkou Bílými chodci. Už 22. srpna 2022 však diváci uvidí seriál Rod draka, který zpracuje předchozí éru Targaryenů na Železném trůnu.

Zdroj: THR

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Hra na oliheň bude největší reality show světa. Co hrozí účastníkům?
Hra na oliheň bude největší reality show světa. Co hrozí účastníkům?
17.06.2022 9:00:00 | Filmové novinky

Vedle právě schválené druhé řady globálního fenoménu Hry na oliheň Netflix pro fanoušky chystá i novou soutěžní reality-show, která je seriálem přímo inspirovaná.

Netflix ukázal trailer na mládeži nepřístupný film s krásnou bondgirl
Netflix ukázal trailer na mládeži nepřístupný film s krásnou bondgirl
16.06.2022 18:00:00 | Filmové novinky

Hvězda poslední bondovky Není čas zemřít, Ana de Armas, si zahraje hlavní roli ve snímku Blonde, který odvypráví krušný životní příběh zlaté dívky Hollywoodu a jedné z nejkrásnějších hereček všech dob Marilyn Monroe.

Kultovní sci-fi Ztraceni je na Disney Plus kompletní. Dabing má pár epizod
Kultovní sci-fi Ztraceni je na Disney Plus kompletní. Dabing má pár epizod
16.06.2022 16:20:00 | Filmové novinky

Jedním z největších trumfů streamovací služby Disney Plus v České republice je rozhodně seriál Ztraceni. Ten si i u nás získal kultovní status a doposud si ho diváci sháněli pokoutnými cestami. Nyní je však seriál kompletně dostupná na již zmíněné službě od Disneyho. Nic ale není zcela bez chyb.

Horor roku přichází! Děsivý film o sériovém vrahovi má nadšené recenze
Horor roku přichází! Děsivý film o sériovém vrahovi má nadšené recenze
15.06.2022 13:00:00 | Filmové novinky

Za necelý měsíc vtrhne do českých kin horor Černý telefon v režii talentovaného Scotta Derricksona s charismatickým Ethanem Hawkem v roli sadistického vraha. Co si recenzenti na této novince nejvíce cení?