FB pixel TP pixel
Nejžhavějších film roku vznikl v Česku. Trailer na Hranice lásky musíte vidět © Aerofilms

Nejžhavějších film roku vznikl v Česku. Trailer na Hranice lásky musíte vidět

Zapomeňte na trapnou erotiku ve stylu Troškova Slunce, seno… nebo křečovité postelové scény, konečně přichází film, který je autentický a o vztazích a intimnostech mluví bez příkras.

28. 6. 2022 11:00 | Filmové novinky

Režisér Tomasz Wiński prokázal svůj velký talent už v krátkém snímku Jiří pes uprchlík, který zobrazoval jednu lehce zvrácenou hru zvláštního milostného trojúhelníku. Témata jako jsou ženské fantazie a představy nebo otevřený vztah a polyamorie by mu neměly být cizí ani v jeho celovečerním debutu Hranice lásky, který se ve světové premiéře ukáže na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových varech. A stejně jako ve svém kraťasu by se mělo jednat o úkaz vymykající se místní filmové tvorbě.

Hana a Petr upadli po pěti letech do vztahové rutiny, a tak se rozhodnou nahodit jiskru díky otevření vztahu a novým partnerům. Experiment, od kterého si každý sliboval možná něco trochu jiného, jim ale může velmi brzy přerůst přes hlavu. Zbrusu nový teaser trailer slibuje žhavý, nikoli však povrchní film, který se nebojí tnout do živého a stejně jako hlavní hrdinka v podání Hany Vagnerové (přejme jí už konečně dobrý film) se dere kupředu. Vypadá to, že se můžeme těšit na výjimečnou podívanou, která snad konečně prorazí místní upjaté představy o vztahových filmech a dodá nám komplexní podívanou, kterou si ve 21. století zasloužíme. Po premiéře ve Varech film dorazí do distribuce až 3. listopadu 2022.

Tom Cruise slaví největší úspěch v kariéře. Trumfl Batmana i Hobita
Tom Cruise slaví největší úspěch v kariéře. Trumfl Batmana i Hobita
27.06.2022 14:45:00 | Filmové novinky

Zatímco řada jiných herců už to v jeho věku začala pomalu balit, Tom Cruise teprve nyní sahá po vrcholných úspěších své kariéry. Sérii Mission: Impossible dotáhl víceméně k dokonalosti a nyní slaví neuvěřitelný úspěch návratu Top Gunu.

Kung Fu Panda ovládne Netflix. Trailer láká na nový seriál, který doplní filmy
Kung Fu Panda ovládne Netflix. Trailer láká na nový seriál, který doplní filmy
26.06.2022 11:15:00 | Filmové novinky

Vtipný a nebojácný dračí bojovník Po míří na Netflix. Oblíbená pandí série, která začala již v roce 2008 s filmem Kung Fu Panda, dostane v pořadí již třetí seriál a jedenáctý spin-off celkově. Jak naznačuje první trailer, půjde o další bláznivě vtipnou jízdu.

Nového Thora viděli první diváci. Chválí záporáka a varují před zklamáním
Nového Thora viděli první diváci. Chválí záporáka a varují před zklamáním
26.06.2022 8:00:00 | Filmové novinky

Jedna z hlavních filmových událostí léta – marvelácký spektákl Thor: Láska jako hrom – má za sebou slavnostní premiéru. Jak se divákům snímek v režii Taiky Waititiho líbil?

Jeden z nejočekávanějších hororů roku bude i v Česku. Z traileru mrazí
Jeden z nejočekávanějších hororů roku bude i v Česku. Z traileru mrazí
24.06.2022 11:00:00 | Filmové novinky

Režisér a scenárista Alex Garland se po hrátkách se žánrem sci-fi vrací ke svému milovanému hororu a v prvním traileru rozjíždí temnou noční můru plnou oslizlých mužů.