FB pixel TP pixel
Wolverine bude v Deadpoolovi 3 totální zvíře. Hugh Jackman odhalil, jak to má se steroidy © 20th Century Fox

Wolverine bude v Deadpoolovi 3 totální zvíře. Hugh Jackman odhalil, jak to má se steroidy

Hugh Jackman patří mezi herce, kteří se kvůli roli neváhají obětovat a stráví klidně i několik hodin denně v posilovně. Jenže proměnit se v rázného Wolverina není jen o zvedání na benchi, ale také o stravě, a nyní herec odhalil, jak náročná taková příprava skutečně je. Jeho vztah ke steroidům je jednoznačný.

7. 3. 2023 17:20 | Filmové novinky

Deadpool 3, ve kterém se kromě ukecaného žoldáka objeví i Hugh Jackman jako Wolverine, sice vstoupí do kin až 7. listopadu roku 2024, přípravy na natáčení jsou ale v plném proudu a Jackman s Ryanem Reynoldsem se na sociálních sítích přetahují o to, kdo má větší bicáky. Jackman ale neukazuje jen záběry z posilovny, když se nyní pochlubil i svým jídelníčkem, který – jak každý fitnessák ví – je nedílnou součástí kvalitního tréninku. A v případě Jackmana, který musí na roli Wolverina nabrat nemálo hmoty, jde samozřejmě o pořádně čistou a hlavně vydatnou kalorickou palbu. Aktuálně se totiž pohybuje okolo 5000-6000 kcal denně. Záleží na tom, jestli má zrovna jinou roli, která vyžaduje spoustu pohybu. Jackman kupříkladu popsal, že během představení The Music Man na Broadwayi pravidelně spálil okolo 1500 kcal, což musel logicky dohánět ve stravě.

Ryby, kuře a nula steroidů

Ta aktuálně zahrnuje hlavně ryby, hovězí maso a samozřejmě kuřecí protein. Přesněji černého okouna (cca 2000 kcal), patagonského losoa (2100 kcal), dva kuřecí burgery (každý okolo 1000 kcal) a dva steaky ze svíčkové (každý okolo 1100 kcal). Ano, když jde do tuhého, Jackman do sebe narve i 8000 kalorií, což je dokonce o 2000 více, než kolik do sebe cpal Jonathan Majors, když 4 měsíce trénoval na kulturistickou roli v hitu ze Sundance Magazine Dreams. A nutno dodat, že je ve své roli opravdu obrovský.

Tahle vysokokalorická, ale zároveň nesmírně zdravá strava má však u Jackmana jasné důvody, neboť herec vytrvale odmítá užívat steroidy. O těch se v Hollywoodu veřejně moc nemluví, řada fitness odborníků ale v posledních měsících čím dál častěji upozorňuje na to, že se jedná o běžnou praxi a má pochyby, že například herci z filmů od Marvelu dokáží nabírat potřebnou svalovou hmotu tak rychle, jak tvrdí, bez chemické pomoci. Jackman se v novém rozhovoru v The Late Show Stephan Colberta na konto steroidů vyjádřil v tom smyslu, že mu byly samozřejmě nabídnuty, ale když si nechal vysvětlit, jaké jsou možné následky, rozhodl se, že zase tak moc roli Wolverina nemiluje a šel do ní pěkně postaru tvrdou dřinou v posilovně. Žertovně se tak alespoň omlouvil všem vegetariánům a veganům, že do sebe futruje jedno kuře za druhým. Pořád ale lepší, než kdyby měl zdravotní problémy.

Zdroj: Variety

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nová akční komedie od tvůrců Deadpoola je sexy. Trailer rozpálí akcí, humorem i herci
Nová akční komedie od tvůrců Deadpoola je sexy. Trailer rozpálí akcí, humorem i herci
07.03.2023 16:50:00 | Filmové novinky

Scenáristé komiksové komedie Deadpool chystají další akční novinku, ve které spojují nejatraktivnější herce současnosti ve špiónském dobrodružství. A první ukázka slibuje zábavnou a vtipnou podívanou, která je zároveň proklatě sexy.

Netflix chystá českou smršť! Do konce března uvede 7 novinek a jednu klasiku
Netflix chystá českou smršť! Do konce března uvede 7 novinek a jednu klasiku
07.03.2023 15:40:00 | Filmové novinky

Netflix po delší době otevírá stavidla českých filmových novinek dokořán a je se skutečně na co těšit. Dorazí totiž kontroverzní drama, které bylo v kinech neskutečným hitem, ale i dvojice totálně kultovních komedií, které se nebojí jít do extrému. Držte si klobouky!

John Wick 4 je akčním nářezem roku! Vyhnul se největší chybě a překonal vysoká očekávání
John Wick 4 je akčním nářezem roku! Vyhnul se největší chybě a překonal vysoká očekávání
07.03.2023 15:00:00 | Filmové novinky

Nejnovější akční šleha v podání Keanu Reevese míří do kin a první diváci již měli možnost film John Wick 4 vidět. Jejich reakce neskrývají totální nadšení a mluví o bombastickém pokračování, které se navíc dokáže vyhnout časté chybě podobných přestřelkových nářezů.

Želvy Ninja konečně v pořádném filmu! První trailer dostane fanoušky do kolen
Želvy Ninja konečně v pořádném filmu! První trailer dostane fanoušky do kolen
06.03.2023 16:00:00 | Filmové novinky

Želvy Ninja na svou opravdu věrnou filmovou adaptaci stále čekají, nyní se však zdá, že by se jí mohly dočkat. Ikonická čtveřice želváků Leo, Donnie, Raf a Mikey totiž nikdy neodpovídala své předloze tolik jako v nové adaptaci Mutant Mayhem.