FB pixel TP pixel
iTunes začal nabízet filmy v ultravysokém rozlišení 4K © TMDB

iTunes začal nabízet filmy v ultravysokém rozlišení 4K

Nedávná Apple keynote byla jako vždy hlavně o uvedení nových telefonů iPhone, ale stala se také oficiálním startem pro novou kapitolu filmů na iTunes. Několik desítek titulů začal i v ČR nabízet Apple v rozlišení 4K, tedy dvojnásobně lepší než je současné HD. Jaký je to rozdíl a co k tomu potřebujete?

Streaming novinky
 116 zobrazení  
Hulu utratí za obsah 2,5 miliardy a chce dohnat Netflix
Hulu utratí za obsah 2,5 miliardy a chce dohnat Netflix
19.09.2017 | Streaming novinky

Vedle Amazonu a Netflixu chybí na našem trhu ještě jeden velký hráč mezi online půjčovnami. Hulu je zatím ve streamingu "ten třetí vzadu", ale vzhledem k aktuálnímu úspěchu Příběhu služebnice to hodlá změnit a masivně investovat do obsahu. A dočkáme se ho někdy také u nás?

Jak se liší nabídka amerického Netflixu od českého?
Jak se liší nabídka amerického Netflixu od českého?
08.09.2017 | Streaming novinky

Často se nás ptáte, jak moc kvalitní nabídku má český Netflix oproti tomu americkému. Číselně máme zhruba třípětinovou nabídku, které konkrétní tituly nám chybí či naopak přebývají? Udělali jsme proto podrobné srovnání, které budeme udržovat aktuální - najdete tam nabídku českého i amerického Netflixu.

Disney na své službě bude mít i Star Wars nebo Marvel
Disney na své službě bude mít i Star Wars nebo Marvel
07.09.2017 | Streaming novinky

Nedávno jsme psali o tom, že Disney se chystá spustit vlastní streamovací službu, kam chce exkluzivně dávat svoje tituly. A tím pádem ukončit speciální smlouvu s Netflixem, který dnes tyto tituly má u sebe. Teď už známe detaily a víme, jak to bude s konkrétními sériemi od Marvelu, Pixaru či Star Wars.

Amazon či Apple chtějí filmy online měsíc po kině
Amazon či Apple chtějí filmy online měsíc po kině
31.08.2017 | Streaming novinky

Relativně v tichosti se připravuje trojice velkých hráčů na start služby, kterými chtějí přilákat další zhýčkané fanoušky filmů. Už 30 dní po premiéře v kinech se film může objevit online na premiérové variantě iTunes nebo Amazon Video, a to za cenu, která odpovídá zhruba trojnásobku ceny lístku do kina.