FB pixel TP pixel
Nová verze komedie Jestli se rozzlobíme... má trailer. Kdo nahradí Spencera s Hillem? © Columbia Pictures

Nová verze komedie Jestli se rozzlobíme... má trailer. Kdo nahradí Spencera s Hillem?

Slavná komedie Jestli se rozzlobíme, budeme zlí patří mezi legendární kousky italské kinematografie. A nyní se chystá moderní remake, který se pokusí odkaz Terence Hilla a Buda Spencera nepošlapat.

1. 4. 2022 16:00 | Filmové novinky

Vzhledem k dnešnímu datu by se mohlo zdát, že je informace o remaku Jestli se rozzlobíme, budeme zlí pouhým aprílem. Jenže není. Můžete se o tom přesvědčit v prvním traileru, který představuje herce Edoarda Pesce a Alessandra Roia v ikonických rolích, které dříve ztvárnili Bud Spencer a Terence Hill. Nechybí samozřejmě slavná hudební vložka, nádherná Buggyna, o kterou se protagonisté přetahují, nebo pěstní souboje, jejichž enormní množství původní snímek z roku 1974 proslavilo. Snad dojde i na párkový souboj, po kterém přijde i objednávka zmrzlinového poháru na lepší trávení. Snímek je už od 23. března v italských kinech. Uvidíme, zda se podívá i k nám.

 13 975 zobrazení   204 se líbí
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nejdrsnější hrdina Marvelu už řádí online. Recenze chválí hororovost
Nejdrsnější hrdina Marvelu už řádí online. Recenze chválí hororovost
31.03.2022 18:00:00 | Filmové novinky

Ve středu 30. března odstartoval na streamovací službě Disney+ nový seriál Marvel Studios s názvem Moon Knight. Oscar Isaac zde ztvárňuje dosud nejdrsnějšího hrdinu komiksového univerza.

Disney začal cenzurovat seriály od Marvelu. Mizí krev i bodná zranění
Disney začal cenzurovat seriály od Marvelu. Mizí krev i bodná zranění
31.03.2022 16:00:00 | Filmové novinky

Ostražití diváci si všimli skutečnosti, že streamovací služba Disney+ začala s cenzurováním násilného obsahu v seriálech od Marvelu. Disney aktuálně bojuje s dospělým obsahem, který musí pečlivě oddělovat od filmů a seriálů pro menší diváky.

Ledová archa s ponorkami? Netflix představil novou strhující sci-fi
Ledová archa s ponorkami? Netflix představil novou strhující sci-fi
31.03.2022 8:00:00 | Filmové novinky

Katastrofická sci-fi patří mezi divácky nejvděčnější žánry. Po nedávných projektech ze Švédska či Belgie nám Netflix nabídne i postapokalyptickou vizi z Turecka.

Nová Hra o trůny zná datum premiéry. Rod draka ožije už v létě
Nová Hra o trůny zná datum premiéry. Rod draka ožije už v létě
30.03.2022 19:00:00 | Filmové novinky

HBO konečně oznámilo, kdy se dočkáme nových epizod Hry o trůny. Spin-off o Rodu Targaryenů vstoupí na obrazovky již koncem léta letošního roku. HBO rovněž ukázalo nové fotky a plakát.