FB pixel TP pixel
Nejnapínavější film roku míří na Netflix. Trailer motá hlavu a ničí bránici © Netflix

Nejnapínavější film roku míří na Netflix. Trailer motá hlavu a ničí bránici

Daniel Craig se vrací jako bláznivý detektiv Benoit Blanc, aby znovu rozluštil zapeklitý případ a pobavil nás čerstvou dávkou kriminální komedie. Pokračování hitu Na nože vypadá v traileru naprosto skvěle.

7. 11. 2022 16:45 | Filmové novinky

Snímek Na nože z roku 2019 bavil diváky po celém světě svou podvratnou hrou s žánrem whodunit detektivky natolik, že si vysloužil pokračování. O to se dokonce pořádala velká finanční bitva, kterou k uspokojení režiséra Riana Johnsona vyhrál Netflix. Ten za práva dvou nových pokračování zaplatil gargantuovských 450 milionů dolarů, není tedy divu, že dvojka s názvem Na nože: Glass Onion patří mezi nejočekávanější hity letošní zimy a je bez diskuze největší detektivkou od chvíle, kdy Johnson před 3 roky uvedl svůj nečekaný hit.

Trailer ukazuje, jak se nová skupina postav dostane do sídla snoba v podání Edwarda Nortona, který chce, aby přítomní přišli na to, kdo se pokouší o jeho život. Poté skutečně dojde ke zločinu a je na Blancovi v podání Daniela Craiga, aby svým jižanským smyslem pro spravedlnost mezi přítomnými odhalil vraha. Netflix film uvede již 23. prosince, přičemž poprvé v historii dokázal podepsat dohodu i s americkými řetězci kin AMC, Regal a Cinemark, kteří detektivku budou moci uvádět od 23. do 29. listopadu v setmělých sálech. Vyznavači kin tak dostanou možnost vidět film ve filmovém svatostánku měsíc před oficiálním releasem na Netflixu. V Česku se bohužel podobná akce nechystá.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Proč Henry Cavill opustil Zaklínače? Zákulisní informace odhalují tvrdé spory
Proč Henry Cavill opustil Zaklínače? Zákulisní informace odhalují tvrdé spory
07.11.2022 12:30:00 | Filmové novinky

Spekulací, proč Henry Cavill opustil fanoušky milovanou postavu zaklínače Geralta, se na internetu objevila spousta. Web Redanian Intelligence, který zasvěceně o Zaklínači informuje, přinesl asi nejpravděpodobnější vysvětlení.

Netflix v traileru představuje největší listopadové hity. Vyberete si?
Netflix v traileru představuje největší listopadové hity. Vyberete si?
06.11.2022 11:00:00 | Filmové novinky

Netflix chystá na listopad celou řadu zajímavých novinek napříč žánry, když si na své přijdou fanoušci sci-fi, vánoční filmů, kriminálek i fantasy. Není divu, že vyrukoval i s novým trailerem, který vám všechny velké tituly rychle a zábavně představí

Největší sci-fi seriál HBO končí. Na tragické sledovanosti vydělají jen herci
Největší sci-fi seriál HBO končí. Na tragické sledovanosti vydělají jen herci
06.11.2022 9:00:00 | Filmové novinky

HBO skrze šéfa Warner Bros. Discovery pokračuje v brutálních škrtech nákladů společnosti, která se stále topí v dluzích. Nyní to odnesl sci-fi seriál Westeworld. Hercům to ale vadit nemusí, na své si totiž přijdou.

Obří Trol útočí v nové katastrofické sci-fi Netflixu. Trailer slibuje velkolepou akci
Obří Trol útočí v nové katastrofické sci-fi Netflixu. Trailer slibuje velkolepou akci
03.11.2022 14:30:00 | Filmové novinky

Jedním z nejpozoruhodnějších snímků, které do konce roku uvede Netflix na své streamovací platformě, bude katastrofické fantasy Trol. To divákům nabídne spektakulární destruktivní podívanou zasazenou do dechberoucí severské scenérie.