FB pixel TP pixel
Konečně! Natáčení 3. řady Mandaloriana právě začalo © TMDB

Konečně! Natáčení 3. řady Mandaloriana právě začalo

Carl Weathers, jedna z hvězd seriálu Mandalorian, na svém twitterovém účtu prozradil, že se právě rozbíhá natáčení 3. řady této hitové sci-fi série. Jaké je očekávané datum premiéry nových dílů na Disney+?

Filmové novinky

V roce 2019 vstoupila na obrazovky streamovací platformy Disney+, přesně v den spuštění této služby, ambiciózní vysokorozpočtová sci-fi série Mandalorian v hlavní roli s Pedrem Pascalem. Seriál ze světa Star Wars se stal okamžitým hitem stanice a nakonec svými kvalitami mile překvapil řadu fanoušků i kritiků, kteří nové celovečerní Disneyho Star Wars filmy více a více odmítali. Seriál se vrátil ke kořenům staré trilogie, zjednodušil příběhy, dodal novou skvělou hudbu a uhrančivý vizuál a samozřejmě vedle tlumeného (především hlasového) herectví Pedro Pascala měl i štěstí s roztomilou postavičkou Grogyho, která ovládla nejen samotnou sérii, ale přes memovou subkulturu se dostala i do povědomí mnoha lidí mimo seriál. Druhá řada navázala na úspěch té první, ještě více prohloubila náhled do univerza Star Wars a přivedla známé postavy tohoto světa jako Ashoka nebo Boba Fett. Navíc se k seriálu připojily herecké hvězdy jako Rosario Dawson, Michael Biehn nebo Carl Weathers.

A právě poslední jmenovaný na svém twitterovém účtu prozradil, že se konečně rozbíhá natáčení 3. řady. To se pozdrželo hlavně proto, že se u Disneyho rozhodli v prosinci tohoto roku uvést Mandarianův spin-off The Book of Boba Fett, který má pod dohledem především Robert Rodriguez. Proto letos Mandaloriana neuvidíme, ale shledáme alespoň s legendárním lovcem odměn Bobou Fettem a elitní žoldnéřkou a vražedkyní ve Fettových službách Ming-Na Wen. Samotný Mandalorian ukončil svou druhou sérii koncem loňského roku finálem, které fanoušky potěšilo návratem mladého Luka Skywalkera. Diváci se tak od té doby touží dozvědět více o dalším osudu rozkošného Grogua, který v závěru opouští Mandu a odchází s Lukem. Zpráv o ději třetí řady je zatím zoufale málo, rozjezd natáčení však slibuje, že se k fanouškům alespoň nějaké střípky o nových příbězích dostanou. Očekává se, že nová řada vstoupí do katalogu Disney+ v průběhu příštího roku, pravděpodobně v jeho druhé půlce. Pokud už ze strany Disneyho nenastanou další odklady, mohly bychom se nových dílů dočkat i v České republice.

 454 zobrazení  
Režisér Půlnoční mše natočí pro Netflix další adaptaci slavného hororu
Režisér Půlnoční mše natočí pro Netflix další adaptaci slavného hororu
11.10.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Mike Flanagan a Netflix jsou nerozlučnou dvojkou, která sází jeden napínavý hororový projekt za druhým. Po právě uvedené Půlnoční mši byla oznámena práce na další minisérii.

Black Widow porazila Disneyho. Kolik milionů Scarlett Johansson dostane?
Black Widow porazila Disneyho. Kolik milionů Scarlett Johansson dostane?
10.10.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Mezinárodně sledovaná kauza ve věci žaloby společnosti Disney herečkou Scarlett Johansson se zdá být u konce. Obě strany se dohodly mimosoudním vyrovnáním, které má Johansson vykompenzovat její finanční ztrátu z filmu Black Widow.

První trailer nového Resident Evil děsí. Tohle je pravá adaptace kultu!
První trailer nového Resident Evil děsí. Tohle je pravá adaptace kultu!
08.10.2021 10:00:00 | Filmové novinky

Konečně se fanoušci videoherní série Resident Evil dočkali a dostávají plnohodnotnou a zdá se, že velmi věrnou adaptaci hororové klasiky.

Fantasy Zámek a klíč v plnotučném traileru 2. řady nahání husí kůži
Fantasy Zámek a klíč v plnotučném traileru 2. řady nahání husí kůži
07.10.2021 13:00:00 | Filmové novinky

Protože se nové temné příběhy rodiny Zámkových ze seriálového fantasy Zámek a klíč nezadržitelně blíží, nabízí nám Netflix po nedávné krátké ukázce konečně i regulérní dvouminutový trailer. Mrkněte na něj.