FB pixel TP pixel
Koronavirus dopadá už i na Netflix. Ruší se dva rozjeté seriály © TMDB

Koronavirus dopadá už i na Netflix. Ruší se dva rozjeté seriály

I když se Netflix počítá mezi ty společnosti, které během pandemie, alespoň dočasně, spíše posílily, přeci jen streamer bedlivěji přepočítává své výdaje a rozhodl se nyní zrušit dva seriály, u kterých se očekávaly druhé řady.

Filmové novinky

Dva populární teenagerské seriály, komediální drama s fantasy prvky I Am Not Okay with This a mysteriózní sci-fi drama Lidská společnost, nedostanou slíbené druhé řady a byly Netflixem nadobro zrušeny. Oficiálně uvedeným důvodem je koronavirus, který velmi prodražuje produkci seriálů a především natáčecí fázi. Musí se totiž dodržovat hygienická a administrativní opatření či často nepředvídatelné produkční překážky, které tak značně natahují právě celé natáčení, které se tak výrazně prodražuje. Lidská společnost dostala oficiálně potvrzení k druhé řadě již loni a měli jsme se jí původně dočkat v letošním roce. I Am Not Okay with This oficiálně nikdy druhou řadu potvrzenu neměl, ale bylo známo, že se na ní Netflix připravuje a dokonce byl dopsán scénář k novým epizodám.

Koronavirus dopadá už i na Netflix. Ruší se dva rozjeté seriály © TMDB

Lidská společnost (The Society) je mysteriózní drama sledující osudy skupiny teenagerů, kteří se musí naučit vést svou vlastní komunitu poté, co zbytek obyvatel jejich connecticutského města West Ham zmizelo. I Am Not Okay with This je pak sedmidílné coming-of-age komediální drama, ve kterém se musí hlavní hrdinka Syd pokusit vyrovnat s drsným životem středoškoláka, zamilovaností do své nejlepší kamarádky, rodinnou situací a k tomu všemu zvládnout své nadpřirozené schopnosti. Fanoušci obou seriálů jsou pochopitelně velmi zklamáni, nejen že nedostanou další díly se svými oblíbenými postavami, ale nedočkají se tak ani ukončení příběhů, které byly v prvních řadách ukončeny cliffhangery.

 1 546 zobrazení   34 se líbí
DC Fandome přináší první trailery Snyder Cutu, Batmana a další novinky
DC Fandome přináší první trailery Snyder Cutu, Batmana a další novinky
23.08.2020 13:00:00 | Filmové novinky

Globální online událost DC Fandome je v plném proudu a nejrůznější filmoví i seriáloví tvůrci nám představili novinky ohledně všemožných projektů. Pojďme si ty nejdůležitější novinky v následujícím článku shrnout.

Netflix sexualizuje děti? Nový film vyvolal vlnu rozhořčení
Netflix sexualizuje děti? Nový film vyvolal vlnu rozhořčení
21.08.2020 11:30:00 | Filmové novinky

Francouzský festivalový film Cuties, který se má příští měsíc objevit v katalogu Netflixu, si ještě před svým uvedením vysloužil značnou pozornost. Po vydaném traileru a plakátu se objevila online petice proti filmu, který prý sexualizuje děti.

Jarní fenomén Pána tygrů bude pokračovat. Netflix chystá 2. řadu
Jarní fenomén Pána tygrů bude pokračovat. Netflix chystá 2. řadu
19.08.2020 | Filmové novinky

Nečekaně veleúspěšná dokumentární série Pán tygrů o bizarním světě chovatelů kočkovitých šelem se s velkou pravděpodobností dočká druhé řady. Ne všechny postavy se ale vrátí.

Netflix konečně ukázal i film, který nemusí být příšerný
Netflix konečně ukázal i film, který nemusí být příšerný
16.08.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Netflix v poslední době zrovna nesrší kvalitními kousky kinematografie. S blížícím se podzimem a ambicemi na nějaké ty ceny by se to ale mohlo změnit. Aktuálně představil slibnou vlaštovku, kde půjde Spider-Man po krku Batmanovi.