FB pixel TP pixel
Máj prinesie tínedžerskú drámu podľa svetovo uznávaného románu © TMDB

Máj prinesie tínedžerskú drámu podľa svetovo uznávaného románu

Seriály s tínedžermi v hlavnej úlohe si za posledných pár rokov užili svoj opätovný megalomanský návrat na výslnie, čomu napomohla aj jedna z najzaujímavejších drám 13 Reasons Why. Práve tá dokázala svojim vyobrazením pokriveného charakteru stredoškolákov pohnúť s nejedným divákom.

Filmové novinky

V týchto šľapajach by rada pokračovala aj novinka The Society, ktorá sa na našich obrazovkách objaví už o pár piatkov. Tá sleduje príbeh skupinky študentov, záhadne premiestnených do snového sveta. Ten je plný nepredstaviteľného bohatstva, možností, ale najmä je bez prítomnosti dospelých. Neadekvátny dozor spôsobí, že sa mladíci začnú deliť do dvoch základných skupín. Jedna časť sa rozhodne vyhľadať svojich rodičov a tá druhá, bažiaca po takejto alternatíve, sa bude snažiť im v tom zabrániť.

The Society je dráma postavená na Nobelovou cenou oceňovanom knižnom megahite Pán Múch. K uvedeniu desaťdielneho seriálu na svetlo sveta, Netflix poskytol aj emóciami nabitý trailer. Ten ukazuje ako hlavné postavy tak aj zákernosť a nevyspytateľnú povahu vedľajších. Celý trailer je podtrhnutý skvelou atmosférickou skladbou, dotvárajúcou už tak melancholické pocit zo seriálu. Netflixáckej novinky sa dočkáme už 10. mája.

 25 zobrazení  
Netflix představuje nové drama The Society v prvním teaser traileru
Netflix představuje nové drama The Society v prvním teaser traileru
05.04.2019 15:00:00 | Filmové novinky

Netflix vypustil první náhled pod pokličku svého nového seriálu The Society, který se bude odehrávat v chaotickém světě, kde si teenageři mohou dělat, co se jim zlíbí, protože jejich rodiče záhadně zmizeli.

Terminátor 6: První fotky a další novinky z pokračování Dark Fate
Terminátor 6: První fotky a další novinky z pokračování Dark Fate
04.04.2019 15:30:00 | Filmové novinky

Na konci října vstoupí do kin šestý Terminátor a konečně jsme se dočkali nových fotografií. Uvidíme na nich nejen Lindu Hamilton (Sarah Connor), ale poprvé také terminátora v podání Arnolda Schwarzeneggera. Doufáme, že se brzy také objeví první trailer.

Hra o trůny: Proč není ukázka Zimohradu v ruinách příliš relevantní?
Hra o trůny: Proč není ukázka Zimohradu v ruinách příliš relevantní?
04.04.2019 12:00:00 | Filmové novinky

HBO rozjíždí na YouTube poněkud netradiční marketing. Pokud odebíráte oficiální kanál GameofThrones a máte aktivní zvoneček, zřejmě vás překvapilo, že se na něm v posledních 3 dnech objevily hned 3 nové teasery. Co v nich uvidíte?

Konečně oficiálně potvrzeno. The Umbrella Academy dostala druhou řadu
Konečně oficiálně potvrzeno. The Umbrella Academy dostala druhou řadu
03.04.2019 16:00:00 | Filmové novinky

I když to mnoho fanoušků tohoto komiksového seriálového hitu bralo jako hotovou věc, dosud Netflix oficiálně pokračování v podobě druhé řady nepotvrdil. To se naštěstí včerejškem změnilo.