FB pixel TP pixel
Třetí řada Mandaloriana už je dostupná online. Konečně se vrací i Titanic © Lucasfilm

Třetí řada Mandaloriana už je dostupná online. Konečně se vrací i Titanic

Trvalo to zhruba dva roky, ale Mandalorian Din Djarin se konečně vrací se třetí řadou dobrodružné jízdy ze ságy Star Wars. A spolu s ním se na obrazovky vrací i Grogu, o jehož návratu zatím věděli jen diváci spin-offu s Boba Fettem.

1. 3. 2023 16:30 | Filmové novinky

Třetí řada Mandaloriana má nyní na Disney Plus dostupnou svou první epizodu, která je dlouhá přesně 38 minut. Kromě Dina Djarina se v ní vrací i Grogu a naplno se rozjíždí slibovaná zápletka s výletem na Mandalore, který má v aktuálním rozpoložení Předaleké galaxie zatraceně daleko k planetě z éry Galaktické republiky, kterou jsme viděli v seriálu Star Wars: Klonové války. Djarin se zde pokusí získat svou ztracenou čest, zřejmě se zde ale bude muset i mocensky utkat s Bo-Katan Kryze, která prahne po Darksaberu, který by z ní udělal právoplatnou dědičkou mandalorského impéria, které se snažila celé roky získat pro sebe.

Třetí řada Mandaloriana nabídne celkem 8 epizod, které budou dostupné každý týden ve středu ráno. Dobrou zprávou pro fanoušky dabingu je, že každý týden nová epizoda dorazí s kompletní českou jazykovou výbavou. Disney již seriál propaguje na hlavní straně své streamovací služby ve spojení právě s Klonovými válkami a seriálem Boba Fett: Zákon podsvětí, v němž Mando v závěru spojil síly s bývalým nájemním lovcem Bobou. Zároveň jsme se ale v seriálu dozvěděli, že se Grogu rozhodl nevyužít tréninku od Luka Skywalkera a vrátil se zpět ke svému adoptivnímu rodiči do péče. Jakým směrem se budou vyvíjet jeho schopnosti vesmírné síly však zůstává záhadou.

Kromě Mandaloriana pak Disney Plus k 1. březnu překvapuje i tím, že vrací do nabídky Titanic Jamese Camerona. Ten má tudíž definitivně za sebou re-release v kinech a vrací se do online prostoru domáckého SVODu podobně jako první Avatar, jenž po výletu do kin také posléze zamířil zpět na Disney Plus. Titanic je samozřejmě vybaven rovněž českými titulky a dabingem.

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nejodvážnější český film posledních let je exkluzivně dostupný na Netflixu
Nejodvážnější český film posledních let je exkluzivně dostupný na Netflixu
01.03.2023 15:50:00 | Filmové novinky

S příchodem nového roku se konečně loňské nejlepší filmy z kin objevují v online prostoru. Po historickém Il Boemu Petra Václava jsme se nyní dočkali i drogové jízdy Banger režiséra Adama Sedláka.

Nejromantičtější film roku vás rozbrečí už v traileru. Kritici jsou zcela nadšení
Nejromantičtější film roku vás rozbrečí už v traileru. Kritici jsou zcela nadšení
01.03.2023 15:20:00 | Filmové novinky

Produkční společnost A24 nám neustále dokazuje, proč je momentálně nejprestižnější filmovou firmou na světě. Nově se nám rozhodla vytřít zrak dojemnou romancí, která sbírá naprosto nadšené ohlasy a je mnohými s předstihem považována za nejromantičtější biják letošního roku.

Brendan Fraser při natáčení Mumie málem zemřel. Jeho probuzení se neobešlo bez vtipu
Brendan Fraser při natáčení Mumie málem zemřel. Jeho probuzení se neobešlo bez vtipu
01.03.2023 14:45:00 | Filmové novinky

Zatímco Brendan Fraser zažívá velkolepý comeback kvůli svému hereckému výkonu v dramatu Velryba, v nedávném interview prozradil, že při natáčení dobrodružné Mumie málem přišel o život.

Konkurence Netflixu posiluje a zařazuje seriály HBO i dva děsivé horory
Konkurence Netflixu posiluje a zařazuje seriály HBO i dva děsivé horory
28.02.2023 17:15:00 | Filmové novinky

O odprodeji seriálů HBO konkurenci SkyShowtime již nějakou dobu víme. Nyní jsme se však konečně dozvěděli, kdy se seriály jako Spolu a Hladoví nebo Bez vědomí dočkají uvedení v novém streamovacím domově. Ten navíc odhalil i další zajímavé novinky hlavně pro hororové nadšence.