FB pixel TP pixel
Marec prinesie pokračovanie jednej z najlepších komédií minulého roka © TMDB

Marec prinesie pokračovanie jednej z najlepších komédií minulého roka

Minulý rok bol suverénne patril Netflixu. Priniesol nám mnohé nové komediálne ale aj vážnejšie pecky, doplnené o skvelé pokračovania už zabehnutých titulov. Jednou z nových značiek bola aj komediálna dráma On My Block, ktorá sa v marci dočká pokračovania.

Filmové novinky

Hodnotenia prvej série sa šplhajú riadne vysoko a my s nimi len súhlasíme. Jedna z najoriginálnejších snímok posledných rokov, popisujúca príbeh skupinky mladíkov žijúcich v podstate na jednej ulici si získala pozornosť nejedného diváka. Úlohou štyroch stredoškolákov je čeliť životným výzvam, kde sa na vrchol piedestálu kladie najmä priateľstvo. No, možno ešte pred to peniaze.

Prvá sezóna je vonku už takmer rok. To znamená, že už takmer rok čakáme na odhalenie obrovitánskeho cliffhangeru, ktorým končila prvá sezóny minulý marec. Trailer na novú sériu nám samozrejme približuje, čo môžeme od novinky očakávať. S istotou dokážeme potvrdiť, že aj teraz zažijeme divokú jazdu, podtrhnutú známym humorom z úvodnej série.

Kto ju náhodou nevidel, môžeme mu ju s čistým svedomím len odporúčať. Lauren Iungerich sa v nej pochlapil a priniesol skvelú desaťdielnu oddychovku so stotožniteľnými, skvele napísanými postavami. Ale pohnite si, pokračovania vo forme druhej sezóny sa dočkáme už 29. marca.

 4 zobrazení  
První dva díly 8. řady Hry o trůny budou kratší, než jsme čekali
První dva díly 8. řady Hry o trůny budou kratší, než jsme čekali
14.03.2019 | Filmové novinky

Špatné zprávy, posledních 6 dílů Hry o trůny se (zatím) netváří příliš dlouhometrážně. I když nám je už od roku 2017 slibováno, že všechny díly budou délkou připomínat celovečerní filmy, nyní se ukázalo, že minimálně první dva díly budou ve skutečnosti kratší, než bylo slibováno.

Minisérie Černobyl dorazí na HBO v květnu
Minisérie Černobyl dorazí na HBO v květnu
13.03.2019 | Filmové novinky

HBO oficiálně oznámila datum premiéry chystané minisérie Černobyl. Zveřejněný teaser trailer odhaluje, že pětidílný seriál, který je založen na skutečných událostech, na obrazovky dorazí 6. května.

Kit Harington přiznal, že ze závěru GoT byl hodně dojatý
Kit Harington přiznal, že ze závěru GoT byl hodně dojatý
11.03.2019 9:00:00 | Filmové novinky

Kit Harington se stal prvním z hlavních hrdinů Hry o trůny, který se po zveřejnění traileru dostal před kamery a pod palbu otázek požadujících víc informací o poslední řadě. Harington se očividně musel snažit, aby nic neprozradil, ale Stephen Colbert byl odhodlán něco z něj ve své Late Show vypáčit.

Amazon ukazuje Good Omens trailer: Konec světa je tu
Amazon ukazuje Good Omens trailer: Konec světa je tu
06.03.2019 18:00:00 | Filmové novinky

Přicházející apokalypsa v prvním traileru Good Omens rozhodně sbližuje podivné jedince. Dlouho očekávaná adaptace stejnojmenného románu Terryho Pratcheta a Neila Gaimana je tady, a to díky Amazonu, který se rozhodl dát mu šanci ve formě minisérie s velmi zajímavým obsazením. Zatím to vypadá na slušnou podívanou!