FB pixel TP pixel
Mission: Impossible 7 viděli první diváci. Film je šílený a až na jednu výjimku dokonalý © Paramount Pictures

Mission: Impossible 7 viděli první diváci. Film je šílený a až na jednu výjimku dokonalý

Letos v červenci bude mít premiéru dlouho očekávané pokračování špionážní série Mission: Impossible. První část předposledního dobrodružství Ethana Hunta už viděli první diváci a ohlasy jsou více než pozitivní.

14. 3. 2023 15:05 | Filmové novinky

Bob Bakish, prezident společnosti Paramount Global, prozradil na výroční konferenci Tech, Media & Telecom 2023, že první testovací projekce sedmého pokračování Mission: Impossible s podtitulem Odplata – První část, začaly. „Neviděl jsem celý film, ale většinu ano,“ řekl Bakish a doplnil, že minulý týden spustili první testovací projekce, na kterých se diváci nestačili divit úžasem. „A to je to ještě stále moc dlouhé. Musí se to ještě sestříhat. Ten film je šílený. Je to vzrušující jízda. A Tom, ten je velmi dobrý.“ Stopáž zatím posledního dílu s podtitulem Fallout činila 147 minut a šlo tak o nejdelší film z celé série. Soudě podle prvních informací by mohla být Odplata ještě o chlup delší. Navzdory své délce se stal Fallout komerčně nejúspěšnějším filmem série (na kontě má více jako 791 miliónů amerických dolarů), a tak lze předpokládat, že delší stopáž pro tvůrce nebude problém.

Tom Cruise se do role Ethana Hunta vrátí již po sedmé a spolu s ním se také vrátí i jeho starý dobrý tým. Těšit se tak můžeme na jména jako Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson a čerstvý přírůstek z posledního dílu, Vanessa Kirby. Nově také uvidíme Hayley Atwell a Pom Klementieff. Údajného padoucha by si měl střihnout Esai Morales. Produkce filmu byla několikrát pozastavena kvůli pandemii nemoci covid-19. I přes několika měsíční komplikace nakonec natáčení úspěšně skončilo v září roku 2021. Rozpočet filmu se ale vyšplhal na rekordních 290 miliónů dolarů, přičemž něco málo bylo ještě přidáno na postprodukční dodělávky.

Snímek Mission: Impossible Odplata bude rozdělen na dvě části s tím, že druhého pokračování bychom se měli dočkat hned příští rok. Natáčení osmého dílu ale podle dostupných informací stále probíhá, a tak je premiéra druhé části stále nejistá. Série Mission: Impossible je každopádně pro Paramount zlatý důl. Celkově společnosti úspěšná filmová série vydělala více jak 3,5 miliardy dolarů. Dle slov výkonného ředitele Paramount Pictures Briana Robbinse představuje tato špionážní série vrchol filmové dokonalosti a nový díl posune tuto laťku zase výš.

Zdroj: IndieWire

 101 zobrazení   244 se líbí
Vojtěch Balák
Filmový a seriálový nadšenec, který se rád pohybuje v audiovizuálním světě a ještě raději o něm píše. Milovník hororů a sci-fi všeho druhu. Rád nahlédne i do komiksového světa, zvláště pak do toho plného živých mrtvých. Když zrovna nekouká na film, cestuje, fotí a dělá grafiku.
Netflix pomohl přepsat dějiny Oscarů. Režisérovi Hellboye se teď nikdo nevyrovná
Netflix pomohl přepsat dějiny Oscarů. Režisérovi Hellboye se teď nikdo nevyrovná
14.03.2023 14:30:00 | Filmové novinky

Na letošním udílení cen Akademie se povedlo mexickému režisérovi Guillermu Del Torovi zapsat do dějin Oscarů, když se mu jako prvnímu podařilo získat unikátní kombinaci zlatých sošek.

Nejzábavnější fantasy roku přichází! Nadšené recenze slibují skvělý humor i akci
Nejzábavnější fantasy roku přichází! Nadšené recenze slibují skvělý humor i akci
13.03.2023 12:00:00 | Filmové novinky

Už na konci března se do kin přiřítí nová fantasy Dungeons & Dragons: Čest zlodějů, která z upoutávek působila jako poměrně generická a možná až příliš nezajímavá žánrová fašírka. První recenze po americké premiéře ale mluví o jednom z největších překvapení roku a snímek masivně doporučují jako velezábavnou akční jízdu.

Netflix slaví oscarový úspěch nejen s válečnou řeží. Češi bohužel neuspěli
Netflix slaví oscarový úspěch nejen s válečnou řeží. Češi bohužel neuspěli
13.03.2023 11:20:00 | Filmové novinky

Vyhlášení 95. ročníku Oscarů je za námi a Netflix má rozhodně co slavit. Jeho (anti)válečná řež Na západní frontě klid uzmula hned 4 zlaté sošky, streamovací obr však slaví i s dalším nádherným snímkem. Zamrzí pak neúspěch českých zástupců, u nichž se úspěch do jisté míry předpokládal. Anebo jsme si ho aspoň přáli.

Netflix vyfasoval cenu za nejhorší film roku. Facku si nadělili i organizátoři
Netflix vyfasoval cenu za nejhorší film roku. Facku si nadělili i organizátoři
12.03.2023 15:00:00 | Filmové novinky

Jako již tradičně se před vyhlášením Oscarů udílely i ceny za nejhorší filmy uplynulého roku neboli Zlaté maliny. Tentokrát nebyl rozhodně ušetřen Netflix, který to slízl za svůj kontroverzní životopis Blondýnka. Organizátoři ale prokázali nečekanou míru sebereflexe.