FB pixel TP pixel
Netflix ukázal Papírový dům se sériovým vrahem. Trailer má napětí i akci © Netflix

Netflix ukázal Papírový dům se sériovým vrahem. Trailer má napětí i akci

Netflix chystá na úvod prázdnin nový napínavý seriál, který nás zavede do útrob věznice, ze níž se bude snažit dostat obávaný zločinec. Ani v nové variaci na hit Papírový dům však věci nepůjdou podle plánu.

3. 7. 2022 11:20 | Filmové novinky

Na Netflix začátkem prázdnin dorazí nový šestidílný krimi thriller. Nový seriál se točí kolem sériového vraha Simóna Laga, který je velmi nebezpečný a manipulativní člověk. Naštěstí je polapen a zavřen do věznice. Tím však příběh nekončí, ba naopak začíná, neboť Laga se z věznice pokusí dostat skupinka ozbrojených zločinců. Celý konflikt by mohl skončit během několika minut, kdyby pracovníci věznice sériového vraha jednoduše vydali. To se však nestane, jelikož se jeden z dozorců postaví na odpor.

Napínavý thriller, který může připomínat hit Papírový dům, neláká diváky jen svou poněkud neobvyklou zápletku, ale také skutečnost, že se celý odehrává během jedné noci. Všech šest dílů tak zachycuje události několika hodin. Co se hereckého obsazení týče, o roli odvážného dozorce se postaral Alberto Ammann, dále se můžeme těšit například na Luise Callejoa v kůži sériového vraha Simóna Laga nebo Davida Solanse jako Javiho. Španělská novinka dorazí na Netflix již 8. července.

Vojtěch Balák
Filmový a seriálový nadšenec, který se rád pohybuje v audiovizuálním světě a ještě raději o něm píše. Milovník hororů a sci-fi všeho druhu. Rád nahlédne i do komiksového světa, zvláště pak do toho plného živých mrtvých. Když zrovna nekouká na film, cestuje, fotí a dělá grafiku.
Nové fotky z Avatara 2 berou dech. Sigourney Weaver má překvapivou roli
Nové fotky z Avatara 2 berou dech. Sigourney Weaver má překvapivou roli
01.07.2022 19:40:00 | Filmové novinky

Magazín Empire představil nové fotky z očekávaného pokračování Avatara s podtitulem The Way of Water. Poprvé se tak můžete podívat na modrou podobu Kate Winslet nebo novou roli Sigourney Weaver.

Karlovarský festival pobouřil Ukrajince ruským filmem. Organizátoři reagují jasně
Karlovarský festival pobouřil Ukrajince ruským filmem. Organizátoři reagují jasně
29.06.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Jen krátce před zahájením mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech musí pořadatelé řešit mediální skandál a bránit se vůči příkrým slovům z Ukrajiny.

Je to tady! Daredevil a další marvelovky z Netflixu jsou opět online
Je to tady! Daredevil a další marvelovky z Netflixu jsou opět online
29.06.2022 10:00:00 | Filmové novinky

Fandové komiksových seriálů se konečně dočkali a ani to netrvalo dlouho. Jen dva týdny od spuštění v Česku streamovací služba Disney Plus vrací do oběhu původně netflixovské adaptace temnějších seriálů napojených na Marvel Cinematic Universe.

Nové video vysvětluje, v čem je seriál Obi-Wan Kenobi naprosto skvělý
Nové video vysvětluje, v čem je seriál Obi-Wan Kenobi naprosto skvělý
28.06.2022 15:45:00 | Filmové novinky

Seriál Obi-Wan Kenobi je u konce a fanoušci jsou rozpolcení na dva tábory. Zatímco jedni novinku ze světa Star Wars chválí za uzavřený dějový oblouk a zábavné souboje, jiné trápí těžké dějové lapsy. Nyní ale přichází video, které jasně rozebírá, že je seriál lepší, než si někteří chtějí přiznat.