FB pixel TP pixel
Nejnápaditější seriál Marvelu dostane pokračování. Počkáme si ale pěkně dlouho © Marvel Studios

Nejnápaditější seriál Marvelu dostane pokračování. Počkáme si ale pěkně dlouho

V roce 2021 vyšel na Disney+ dosud nejnápaditější seriál Marvelu, WandaVision, a od té doby se komiksový gigant opřel do seriálové tvorby naplno, aby ještě více rozvíjel svůj filmový vesmír. Další příspěvek na zmíněný hit, skládající poctu klasickým sitcomům, naváže.

1. 11. 2022 12:00 | Filmové novinky

Nový seriál zatím nese název Vision Quest a měl by se soustředit na androida Visiona, kterého jsme mohli vidět na konci seriálu WandaVision v jeho nové bílé podobě. Půjde tedy o nově vytvořenou verzi postavy, která nemá vzpomínky svého předchůdce a tedy ani žádný romantický vztah s Wandou Maximoff alias Scarlet Witch.

Do hlavní role se pochopitelně vrátí Paul Bettany a nepůjde o jediný návrat. Na seriálu se bude podílet i scenáristka a výkonná producentka seriálu WandaVision Jac Schaefer. Ta by měla dohlížet především na tým scenáristů, kteří na seriálu začnou pracovat již tento týden. Jak už bývá zvykem, Marvel Studios projekty ve vývoji příliš nekomentuje, tudíž o seriálu zatím více informací neznáme. Jde však již o druhý potvrzený spin-off seriálu WandaVision. Tím druhým je již dříve oznámený seriál Agatha: Coven of Chaos, ve kterém opět zazáří Kathryn Hahn jako čarodějka Agatha Harkness. I tento seriál si vezme do parády Schaefer. Zatímco premiéra seriálu Agatha: Coven of Chaos byla stanovena na přelom roku 2023 a 2024, seriál Vision Quest je zatím velká neznámá. S největší pravděpodobností dorazí až v šesté fázi, tedy nejdříve na podzim roku 2024.

Zdroj: Variety

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Vojtěch Balák
Filmový a seriálový nadšenec, který se rád pohybuje v audiovizuálním světě a ještě raději o něm píše. Milovník hororů a sci-fi všeho druhu. Rád nahlédne i do komiksového světa, zvláště pak do toho plného živých mrtvých. Když zrovna nekouká na film, cestuje, fotí a dělá grafiku.
Pokračování skvělé české fantasy přichází. Trailer láká na kouzla i epickou řežbu
Pokračování skvělé české fantasy přichází. Trailer láká na kouzla i epickou řežbu
31.10.2022 17:50:00 | Filmové novinky

Před 2 lety jsme se uprostřed covidové pandemie dočkali nečekaně povedené tuzemské fantasy, na níž do kina kvůli hrozbě viru mnoho lidí nechodilo. Své diváky však Princezna zakletá v čase nakonec najít dokázala i díky Netflixu. Již za pár dní nás čeká pokračování.

Black Panther 2 vrací Marvel ke kvalitě Avengers. Kritici mluví o zdrcujícím zážitku
Black Panther 2 vrací Marvel ke kvalitě Avengers. Kritici mluví o zdrcujícím zážitku
31.10.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Black Panther 2 má za sebou první projekci a s ní přichází i první reakce diváků, mezi nimiž nechyběli ani recenzenti. A pokud vám poslední filmy od Marvelu moc nevoněly, můžete si být jistí, že tentokrát vás čeká závan starých dobrých časů.

Scenárista Zaklínače odhalil šokující chování štábu. Knihám i hře se vysmívají
Scenárista Zaklínače odhalil šokující chování štábu. Knihám i hře se vysmívají
31.10.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Populární netflixovskou fantasy Zaklínač v posledních dnech provází jedna šokující zpráva za druhou. Vedle zdrcujícího oznámení Henryho Cavilla o opuštění hlavní role se objevily informace o části scenáristického týmu, který knihami i hrami pohrdá.

Nejpodceňovanější akční seriál se vrací. Trailer má Prahu i šmrnc Jacka Bauera
Nejpodceňovanější akční seriál se vrací. Trailer má Prahu i šmrnc Jacka Bauera
30.10.2022 13:30:00 | Filmové novinky

Mysleli jste si, že po Pánovi prstenů už Amazon letos nic epického nenabídne? Chyba lávky! Ještě před koncem roku se totiž vrátí akční analytik CIA Jack Ryan a opět u toho bude spousta akce.