FB pixel TP pixel
Netflix - filmy, seriály, české titulky © TMDB

Netflix - filmy, seriály, české titulky

1. 1. 2019 0:00 | Wiki
  1. Netflix filmy
  2. Filmy od Netflixu
  3. Netflix seriály
  4. Seriály na Netflixu
  5. Game of Thrones na Netflixu
  6. Seriály od Netflixu
  7. České seriály na Netflixu
  8. České filmy na Netflixu
  9. Filmy s českým dabingem
  10. Filmy s českými titulky

Netflix filmy

Aktuálně nabízí Netflix ve své nabídce zhruba 6.000 titulů, z nichž více než 4.000 jsou filmy. Nabídka filmů se mění, každý měsíc Netflix přidává, ale také odebírá několik desítek titulů. Kompletní seznam filmů najdete v našem seznamu, novinky můžete sledovat na speciální stránce .

Filmy od Netflixu

Protože cizí filmová studia si nechávají za pronájem svých filmů platit nemalé peníze, rozhodl se Netflix začít nakupovat či produkovat filmy tak, aby se exkluzivně objevovaly jen u něj a to co nejdříve. Aktuálně už takových filmů má v nabídce více než 500 a další přibývají každý týden. Mezi ty nejznámější patří

Netflix seriály

V nabídce Netflixu najdete zhruba 6.000 titulů, více než 2.000 z toho jsou seriály. Jejich seznam se průběžně mění, každý měsíc přibývá, ale také mizí několik desítek titulů. Kompletní seznam najdete na naší Netflix seriály. Nabídka se v průběhu doby mění, přibývá původních seriálů od Netflixu, naopak přejaté seriály budou ubývat.

Seriály na Netflixu

Netflix nakupuje seriály od mnoha dalších studií, v Česku tak v nabídce můžete najít například tyto populární seriály. Pro mnoho těchto seriálů má práva pouze na určité období, není tedy do budoucna zaručené, že budou na Netflixu vždy. Týká se to aktuálně například seriálů jako Jak jsem poznal vaši matku, které se zřejmě budou brzy objevovat na jiných službách.

Game of Thrones na Netflixu

Mezi jednotlivými online půjčovnami panuje velká konkurence, a proto jsou (či budou) některé známé seriály vždy dostupné jen na jednom místě. Není tedy možné, aby se tyto seriály na Netflixu objevovaly. Je to podobné jako že například Nova vlastní a vysílá seriály jako Ulice nebo Ordinace v růžové zahradě, a proto nebudou na České televizi.

Seriály od Netflixu

Protože mnoho seriálů patří jiným studiím, rozhodl se Netflix nakupovat a produkovat seriály tak, aby je měl exkluzivně pouze u sebe. Nyní už jich má téměř 1.000 a každý měsíc přibývají další. Mezi ty nejznámější seriály od Netflixu patří:

České seriály na Netflixu

Na Netflixu zatím velmi málo českých seriálů, prvním je Svět pod hlavou. Je to dané tím, že naprostá většina českých seriálů byla určená přímo pro dané televize. Například

České filmy na Netflixu

Netflix ve své nabídce má i několik desítek českých filmů, které začal nově nakupovat od podzimu 2019. Původně měl pouze 2 (Lída Baarová, Milada), nově však zakoupil i starší české filmy z let, které vznikly po roce 1990. Jejich kompletní seznam najdete v našem přehledu.

Filmy s českým dabingem

Z nabídky cca 6.000 titulů na českém Netflixu zatím jen cca 500 filmů nebo seriálů je opatřeno českým dabingem. V průběhu roku 2019 se ale nabídka rychle rozšiřuje a do budoucna tak můžeme čekat, že tento počet bude rychle stoupat.

Filmy s českými titulky

Téměř 2.500 titulů, tedy zhruba 40% nabídky, je na českém Netflixu opatřeno Netflix s titulky. Tento počet se výrazně zvyšuje každý týden, vývoj můžete sledovat v našem grafu. Je nyní už pravidlem, že všechny nové seriály od Netflixu mají v den premiéry české titulky.

Tomáš Vyskočil
Svůj první filmový web spustil už v roce 1999. Od té doby si uvědomil, že nebude dělat nic jiného než psát o filmech na internet. A tak založil a spustil FilmPub, první velký filmový magazín. O pár let později přešel na seriály a pro pár fanoušků spustil Lost.cz. Protože těch fandů bylo najednou dost, rozhodl se spustit i další weby a tak vznikla Edna.cz. Mezitím pracoval a psal třeba pro Premiere, DiViDi a další filmové časopisy. Když mu kamarádi před pár lety říkali, že stahují pirátské filmy, protože u nás není nabídka, tak si jeden víkend sedl, naprogramoval skript, který stáhl všechny dostupné nabídky u nás a tak vzniklo Filmtoro. Filmy a seriály už neopustí, protože filmy a seriály nikdy neopustily jeho.