FB pixel TP pixel
Budete mít husí kůži! Netflix v traileru ukazuje své největší letošní horory a thrillery © Netflix

Budete mít husí kůži! Netflix v traileru ukazuje své největší letošní horory a thrillery

Halloween se blíží a Netflix v uplynulých dnech a týdnech budoval svou letošní nabídku skutečně poctivě. Důkazem je nový trailer, který láká na každoroční Netflix & Chills, období, kdy se nás streamovací obr snaží vyděsit k smrti.

23. 10. 2022 14:00 | Filmové novinky

Ne každý se před televizí rád bojí, pokud ale máte horory a thrillery rádi, Netflix se snaží, aby i okolo letošního Halloweenu byla jeho nabídka pestrá. Přesvědčit se vás pokusí i nejnovější upoutávka Netflix & Chills, která připomíná, jaké nové mrazivé hity si aktuálně můžete přehrát a které další ještě přijdou v průběhu nejen října, ale i listopadu. Ostatně proč se vázat jen na Halloween, když strašit můžete až do Vánoc, kdy vás vyděsí nové plastiky Lindsay Lohan.

Netflix v krátkém sestřihu, který mimo jiné děsí i záběry z tragického Resident Evil: Lék, připomíná hitovky Půlnoční klub a Vidím vás. Chybět nesmí ani nová (a nepříliš povedená) fantasy Škola dobra a zla nebo chystaný Kabinet kuriozit, který odstartuje již 25. října. Dále se blíží animák Wendell and Wild, listopadová sci-fi 1899 nebo očekávaná Wednesday (23. listopadu).

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nejočekávanější válečný film roku přichází na Netflix. Z traileru jde mráz po zádech
Nejočekávanější válečný film roku přichází na Netflix. Z traileru jde mráz po zádech
21.10.2022 17:30:00 | Filmové novinky

Týden před premiérou očekávaného válečného trháku Na západní frontě klid vyrukoval Netflix s definitivní upoutávkou, která vás prostě donutí si 28. října streamovací službu zapnout. Ze zobrazovaného násilí a dopadů války vám nebude dobře.

Nová česká komedie dobývá Netflix. Daří se i dalšímu tuzemskému hitu
Nová česká komedie dobývá Netflix. Daří se i dalšímu tuzemskému hitu
20.10.2022 15:20:00 | Filmové novinky

Režisér Jiří Havelka si po megahitu Vlastníci vyšlápl na jinou komediální jízdu z uzavřeného prostředí. Tentokrát sledujeme osudy vlakových cestujících, kteří čerstvě vtrhli na Netflix a hned obsadili první příčku sledovanosti.

Kritici se vysmáli novému fantasy Netflixu. Pokus o dalšího Pottera krutě nevyšel
Kritici se vysmáli novému fantasy Netflixu. Pokus o dalšího Pottera krutě nevyšel
20.10.2022 11:00:00 | Filmové novinky

Od středy je v katalogu Netflixu k dispozici výtvarně oslňující a hvězdně obsazené akční fantasy Škola dobra a zla. Bohužel to dle prvních kritických reakcí vypadá, že o mnoho více toho nový netflixovský spektákl nenabídne.

Netflix chystá návrat akčních hitů. Nové trailery jsou plné monster a adrenalinu
Netflix chystá návrat akčních hitů. Nové trailery jsou plné monster a adrenalinu
19.10.2022 13:30:00 | Filmové novinky

Na listopad si Netflix připravil návrat svých dvou úspěšných akčních franšíz. V právě vydaných vysokoktanových trailerech streamer láká na druhou řadu akční fantasy a na pokračování francouzského akčního krimi hitu.