FB pixel TP pixel
Netflix slibuje nejdražší seriál všech dob. Chystá komiksového Sandmana © TMDB

Netflix slibuje nejdražší seriál všech dob. Chystá komiksového Sandmana

Streamovací gigant Netflix nedávno převzal seriál o Luciferovi a nyní k této komiksové perle přidává i dalšího slavného dospěláckého hrdinu, Sandmana, na kterém se bude podílet i autor Neil Gaiman.

Filmové novinky

Netflix nedávno ukončil všechny marvelovské komiksové seriály, komiksy však z jeho nabídky jen tak nezmizí. Po konci na stanici Fox se pod jeho křídla nedávno přesunul Lucifer, jenž se v příštím roce dočká závěrečné páté řady, nyní jej pak následuje neméně slavný Sandman. Kultovní komiks napsal spisovatel Neil Gaiman a příběh se točí okolo snového vládce Morphea. Gaiman se k látce vrací i v rámci seriálu a za asistence Davida S. Goyera (Muž z oceli) by měl sérii produkovat, zatímco Eric Heisserer (Příchozí) a Allan Heinberg ( Wonder Woman) zastanou práci showrunnerů.

Projekt je zatím v plenkách, Netflix však už nyní s pompou vyhlašuje, že se máme těšit na nejdražší komiksový seriál všech dob, jehož se nejspíš dočkáme v roce 2021. Sandman se každopádně stává prvním projektem po ukončení dřívější dohody mezi studiem Warner Bros. a Netflixem, díky níž měl Netflix poskytnutá mezinárodní práva například na komiksové seriály vznikající pod záštitou televize CW (Supergirl, Legends of Tomorrow, The Flash či Riverdale). Dle nové dohody musí streamovací služba vyjednat se studiem nákup každé novinky individuálně, čímž si Warner může určit vyšší cenu při prodeji práv.

 532 zobrazení   12 se líbí
Avengers se vrací do kin. Tvrzení o rozšířené verzi jsou však lživá
Avengers se vrací do kin. Tvrzení o rozšířené verzi jsou však lživá
27.06.2019 | Filmové novinky

Není pochyb o tom, že je Avengers: Endgame multimiliardový megahit. Jenže ani superhrdinové zatím nedokázali v tržbách překonat Avatar Jamese Camerona, což vede distributory a studio Disney ke lhaní fanouškům ohledně obsahu filmu.

Amazonu Pán prstenů nestačí. V Praze natočí adaptaci fantasy Kolo času!
Amazonu Pán prstenů nestačí. V Praze natočí adaptaci fantasy Kolo času!
26.06.2019 15:00:00 | Filmové novinky

Produkce Amazonem připravované adaptace slavné fantasy série Kolo času od Roberta Jordana nyní oznámila první herecké jméno. A je jím hvězdná Rosamund Pike, která ztvární jednu z hlavních a nejmocnějších postav knihy - čarodějku Moiraine Damodred.

Na YouTube nyní najdete zdarma a česky Vykoupení z věznice Shawshank
Na YouTube nyní najdete zdarma a česky Vykoupení z věznice Shawshank
26.06.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Pokud upřednostňujete české filmy s dabingem a bez poplatků, YouTube je pro vás ideální variantou, neboť nabízí hned několik kanálů, kde lze přijít k filmům výměnou za několik automatických reklam. Jedním z nich jsou Filmy česky a zadarmo, kde je nově i Vykoupení z věznice Shawshank.

Nasajte atmosféru nového Bonda. Máme první video z natáčení
Nasajte atmosféru nového Bonda. Máme první video z natáčení
25.06.2019 16:00:00 | Filmové novinky

Bond je zpátky a v prvním videu z natáčení svého 25. dobrodružství se vrací na staré známé místo - Jamajku. Zde naposledy honil bombového teroristu v nezapomenutelné úvodní honičce Casina Royale režiséra Martina Campbella.