FB pixel TP pixel
Netflix přidal do nabídky 4 skvělé filmy. Brzy dorazí další © Universal Pictures

Netflix přidal do nabídky 4 skvělé filmy. Brzy dorazí další

Netflix sice ve velkém spoléhá na svůj vlastní původní obsah, stále ale kupuje licence na filmy a seriály od konkurence. Díky tomu se čas od času dočkáme zajímavých přírůstků v nabídce, které stojí za to vypíchnout.

18. 5. 2022 18:00 | Tipy na film

Pokud máte předplacený Netflix i kvůli licenčně zakoupeným filmům a nejen původním pořadům stále ještě největšího streamera současnosti, měli byste zbystřit. Netflix totiž aktuálně přidal hned 4 snímky, které by vám neměly uniknout a zároveň stanovil data premiér i několika dalším, na které stojí za to se těšit. Začněme ale tím, co aktuálně na Netflixu najdete.

Klasika i žánrový hit

Naprostou bombou je Pár správných chlapů, výtečné soudní drama Roba Reinera, ve kterém si dávají souboj argumentů Tom Cruise a zcela famózní Jack Nicholson. Sekundují pak Demi Moore a Kevin Bacon, přičemž je film dostupný na Netflixu s českými titulky. S titulky pak najdete i hororovou pecku z roku 2000 Neviditelný, kterou natočil talentovaný scenárista a režisér Leigh Whannell. V hlavní roli tyranizované ženy, která se musí postavit svému strachu i manželovi, exceluje Elisabeth Moss.

Tím ale nabídka nekončí. Pokud totiž máte rádi kostýmní dramata, anebo vás uhranula Anya Taylor-Joy, rozhodně by vám neměla utéct Emma z roku 2020. Za tu měla zmíněná herečka, kterou znáte třeba z Dámského gambitu nebo nového Seveřana, dokonce nominaci na Zlatý glóbus, přičemž si adaptace klasiky Jane Austenové o emancipované svůdnici vysloužila i oscarové nominace za kostýmy a masky. A jestli fandíte satiře, určitě vám nesmí utéct Sluha národa 2, celovečerák dnes už kultovního seriálu s Volodymyrem Zelenským, ve kterém objíždí Ukrajinu a čelí zlotřilým oligarchům.

Co dorazí dál?

Netflix ale nepolevuje a i v dalších dnech a týdnech nabídne zajímavé kousky. Již v pátek 20. května nás čeká Jackass 4.5, další řádění sebranky okolo Johnnyho Knoxvilla a Steva-O. Prvního června přijde dobrodružná Mia a bílý lev a akční šlupka s mladým Scottem Eastwoodem Základna. 9. červen bude dnem příchodu Stmívání a Twilight sága: Nový měsíc, které vám dokáží, že Robert Pattinson ušel vážně dlouhou kariérní cestu z pekla. A k nepřehlédnutí je určitě i akční Lov, který mísí násilnou řež s politikou nesmírně zábavně.

 173 zobrazení  
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
10 nejlepších filmů zesnulého Josefa Abrháma. Připomeňte si hereckou legendu
10 nejlepších filmů zesnulého Josefa Abrháma. Připomeňte si hereckou legendu
17.05.2022 10:00:00 | Tipy na film

Ve věku 82 let zemřel jeden z neznámějších a nejuznávanějších českých herců Josef Abrhám. Připomeňte si ho deseti snímky, které tvoří průřez jeho kariérou.

8 nenápadných filmů na HBO, které jste přehlédli a je to chyba
8 nenápadných filmů na HBO, které jste přehlédli a je to chyba
16.05.2022 15:30:00 | Tipy na film

V nabídce HBO je někdy vskutku obtížné se vyznat. O to větší je pak potěšení, pokud se vám podaří objevit opravdový klenot. Jelikož ale streamovací služba skrývá mnoho zajímavých projektů, vybrali jsme pro vás osmičku těch, které by rozhodně neměly uniknout vaší pozornosti.

9 skvělých filmů, které musíte vidět, pokud se vám (ne)líbí nový Batman
9 skvělých filmů, které musíte vidět, pokud se vám (ne)líbí nový Batman
15.05.2022 10:00:00 | Tipy na film

Nový Batman Matta Reevese ukazuje, že budoucnost filmů o superhrdinech leží v nečekaných žánrech. Po akčně-komediálních marvelovkách a psychologizujícím Jokerovi jde o inovativní iteraci netopýřího muže v podobě mysteriózně-detektivního příběhu. Jaké žánrovky Batmana inspirovaly a často ho překonávají?

10 nejlepších českých filmů, které najdete právě teď na HBO
10 nejlepších českých filmů, které najdete právě teď na HBO
14.05.2022 12:30:00 | Tipy na film

Ani HBO po Netflixu nezaostává v nákupu lokálních snímků a v merku má především umělecky náročnější tituly. Vybrali jsme pro vás desítku českých snímků, které stojí za zhlédnutí.?