FB pixel TP pixel
5 skvělých filmů, které se již brzy objeví na Netflixu © Bontonfilm

5 skvělých filmů, které se již brzy objeví na Netflixu

Netflix hodlá s novým měsícem opět zařazovat do nabídky čerstvě zakoupené licenční tituly. A jako obvykle mezi nimi budou i velmi zajímavé kousky, které byste neměli minout.

30. 5. 2022 11:00 | Tipy na film

Ačkoli Netflix během června přinese i celou řadu vlastních původních filmů a seriálů, samozřejmě nezapomíná ani na licence zakoupené od třetích stran v podobě hollywoodské konkurence. Už prvního června dorazí první výraznější várka, ze které zaujme hned 5 kouskou. I když na některé bohužel zřejmě budete muset potřebovat znalost angličtiny. Ačkoli Netflix často překvapí tím, že i původně nelokalizované filmy nakonec přidá do nabídky s alespoň s českými titulky. zatím se zdá, že v k prvnímu červnu minimálně dva tituly tuto výbavu mít nebudou. Jedná se o dramatickou kvalitku Clinta Eastwooda Sully: Zázrak na řece Hudson, v níž se Tom Hanks snaží podle skutečné události nouzově přistát, a napínavou Identitu Jamese Mangolda, ve které nesourodou skupinku lidí začne likvidovat tajemný vrah.

S titulky už je naopak ohlášená polozapomenutá, ale stále velice zajímavá sci-fi bratří Spierigů Predestination, v níž v hlavní roli překvapivého příběhu úřaduje Ethan Hawke. Milovníci dobrodružství by zase neměli přehlédnout africkou rodinnou podívanou Mia a bílý lev, ve které se objevuje mimo jiné i vždy velmi vítaná Mélanie Laurent. Akční Základna nás zase vezme spolu s americkými vojáky do Afghánistánu, kde se musí ubránit masivnímu útoku bojovníků Tálibánu. V hlavních rolích se předvádí v pozitivním světle Scott Eastwood, jemuž sekunduje Orlando Bloom. O týden později, 9. června, pak dorazí první dva díly ze série Stmívání a fandy Keanu Reevese určitě potěší Pořádné pecky Billa a Teda, ve kterých se titulní hrdinové konečně pokusí naplnit díky svým dcerám osud, aby zachránili svět před zkázou. Bill a Ted nastoupí na Netflix 12. června. Whoa!

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
10 nejlepších novinek (nejen) na Netflixu, které musíte vidět o víkendu
10 nejlepších novinek (nejen) na Netflixu, které musíte vidět o víkendu
27.05.2022 10:30:00 | Tipy na film

Jelikož v Česku stále není dostupná služba Disney Plus, fanoušci Star Wars si musí nechat zajít chuť na Obi-Wana Kenobiho. Naštěstí se vrací Stranger Things, takže o sci-fi zábavu je přesto postaráno. Právě tahle pecka bratří Dufferů je jasným tahákem nadcházejícího víkendu.

15 nejlepších hororů, které najdete právě teď na Netflixu
15 nejlepších hororů, které najdete právě teď na Netflixu
26.05.2022 18:00:00 | Tipy na film

Až během víkendu dokoukáte čtvrtou řadu Stranger Things a dostanete chuť na další kousky z žánru hororu, inspirujte se výběrem 15 snímků, které aktuálně patří mezi to nejlepší, co najdete v nabídce Netflixu.

10 nejlepších sci-fi seriálů, které jsou právě teď na Netflixu
10 nejlepších sci-fi seriálů, které jsou právě teď na Netflixu
23.05.2022 19:00:00 | Tipy na film

Sci-fi patří mezi nejoblíbenější žánry na Netflixu. Bohužel se ale ukazuje, že právě v tomto žánru streamer hodně tratí na absenci lokalizace, která zabraňuje stoprocentnímu využití mimo jiné jednoho z nejslavnějších seriálů vůbec.

10 nejlepších novinek (nejen) na Netflixu, které musíte vidět o víkendu
10 nejlepších novinek (nejen) na Netflixu, které musíte vidět o víkendu
20.05.2022 11:00:00 | Tipy na film

Nadcházející víkendovou nabídku ocení především fanoušci sci-fi, krimi a hororů. Konkurence Netflixu ale přichystala i dávku dobrodružství a romantiky.