FB pixel TP pixel
Trailer na seriálového Pána prstenů odhalil název i datum premiéry © Warner Bros.

Trailer na seriálového Pána prstenů odhalil název i datum premiéry

Dlouho očekávaný seriálový projekt Amazonu má konečně oficiální název a potvrzuje i dříve oznámené datum premiéry. Detaily o seriálovém Pánu prstenů odhalil nový trailer, který cituje slavná Tolkienova slova.

19. 1. 2022 17:00 | Filmové novinky

The Lord of the Rings: The Rings of Power, nebo chcete–li Pán prstenů: Prsteny moci. To je oficiální název seriálového zpracování příběhů z pera J.R.R. Tolkiena, které se již 2. září přiřítí na obrazovky streamovací služby Amazon Prime Video. Název odhalil krátký trailer, jenž zobrazuje odlévání samotného názvu do dřevěné rytiny, která se zpočátku tváří jako mysteriózní planina. Celou ukázku doprovází ženský hlas (Galadriel?), který cituje slavná Tolkienova slova o stvoření titulních prstenů a jejich rozdělení mezi jednotlivé rasy. Přiznejme si ale, že úrovně citace Cate Blanchett seriál v traileru opravdu nedosahuje a název také není bůhvíjak kreativní. I když jasně říká, o čem seriál bude. Příběh nás totiž zavede do druhého věku Středozemě, kdy Sauron kul Prsteny moci a stál za pádem lidského království Númenor. Paradoxně tuto jeho aktivitu ale neuvidíme v první řadě, ta se totiž má bez největšího lotra po Morgothovi obejít, aby fanoušci chtěli víc.


 122 se líbí
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Zemřel Hannibal Lecter. Gaspard Ulliel měl být i hvězdou Marvelu
Zemřel Hannibal Lecter. Gaspard Ulliel měl být i hvězdou Marvelu
19. 1. 2022 15:00:00 | Filmové novinky

37letý herec Gaspard Ulliel svou kariéru bohužel už dále nerozvine. Osudnou mu byla nehoda na lyžích, která ho po převozu do nemocnice stála život. Zprávu již potvrdila rodina i jeho agent.

Nový seriál Vikingové: Valhalla má krvavý trailer i datum premiéry
Nový seriál Vikingové: Valhalla má krvavý trailer i datum premiéry
19. 1. 2022 12:00:00 | Filmové novinky

Fanoušci Vikingů už se jistě vyrovnali nejen s dávnou ztrátou Ragnara Lothbroka, ale i celým jeho pokolením. Netflix ale neztrácí čas a již brzy nás zavede do pozdní fáze vikinských tažení. A čeká nás Vilém Dobyvatel!

Moon Knight: Nejdrsnější nový hrdina Marvelu má šílený první trailer
Moon Knight: Nejdrsnější nový hrdina Marvelu má šílený první trailer
18. 1. 2022 10:00:00 | Filmové novinky

Už v březnu na Disney+ debutuje další seriál z rozvětveného marvelovského vesmíru. Oscar Isaac si zahraje drsného superhrdinu Moon Knighta, pozemské vtělení Chonseva, egyptského boha měsíce. A jak to dle traileru vypadá, čeká nás povedená akční jízda.

Nejsledovanější film Netflixu se vrátí, bude z něj trilogie
Nejsledovanější film Netflixu se vrátí, bude z něj trilogie
17. 1. 2022 14:00:00 | Filmové novinky

Dosavadní největší filmový hit Netflixu, hvězdně obsazená akční komedie Red Notice, dostane pokračování. A to rovnou dvě.