FB pixel TP pixel
Paráda! Druhý Borat už je online i v Česku! © TMDB

Paráda! Druhý Borat už je online i v Česku!

Nebylo to stoprocentně jisté, ale nakonec jsme se přecejen dočkali. Ano, druhý Borat opravdu má díky Amazon Prime Video celosvětovou distribuci online, užít si ho tak můžete legálně i v Česku!

Filmové novinky

Když jsme se před měsícem dozvěděli, že na streamovací službu Amazon Prime Video dorazí druhý Borat, byl to pro nás nečekaný, ale o to příjemnější šok. Sacha Baron Cohen návrat kazašského reportéra dlouho tajil a celý film natočil během americké koronavirové karantény a následně ho nabídl různým streamovacím službám pro tzv. aukční válku, kterou vyhrál Amazon. S tím je však dlouhodobě potíž, že jsme nevěděli, zda zakoupil práva pouze pro USA, nebo i pro zbytek světa. I proto Borata nenajdete v dnešních tipech na následující víkend. Dobrou zprávou však je, že Amazon uvolnil snímek Borat Subsequent Moviefilm skutečně do globální distribuce a tudíž si ho i my v Česku můžeme užít legální cestou!

A že je o co stát potvrzují první recenze, které film chválí opět jako nestoudnou komediální pecku, která si naprosto nebere servítky a opět staví hrdinu do trapných, leč extrémně vtipných situací, které odkopávají americkou společnost ve velkém stylu. Základní zápletka je přitom prostá. Borat se po zesměšnění své vlasti dostal do vězení, ze kterého je propuštěn, a vydává se zpět do Ameriky společně se svou patnáctiletou dcerou. A právě ta je vedle Cohenovy komediální kreace extrémně chválena jako vydařený přírůstek do dnes již komediální politicko-satirické série. Pokud tedy máte čas, rozhodně dejte Boratovi šanci. A rozhodně mu dejte šanci přímo na Amazonu, navzdory tomu, že film bohužel nemá českou lokalizaci. Čím větší aktivita bude u jeho novinek, tím spíš bude mít důvody i další tituly pořizovat přímo globálně po vzoru Netflixu.

Reklama  10 707 zobrazení   565 se líbí
Netflix vydal ukázku na poslední film Chadwicka Bosemana! Kdy ho uvidíme?
Netflix vydal ukázku na poslední film Chadwicka Bosemana! Kdy ho uvidíme?
21.10.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Filmové ztělesnění populárního komiksového hrdiny Black Panthera, charismatický herec Chadwick Boseman, ztvárnil svou poslední roli ve filmu Ma Rainey – matka blues od streamovací společnosti Netflix. Mrkněte na jeho ukázku.

Ratchedová od Netflixu má rekordní sledovanost. Vyšlápne si i na Zaklínače?
Ratchedová od Netflixu má rekordní sledovanost. Vyšlápne si i na Zaklínače?
20.10.2020 | Filmové novinky

Seriálový psychologický thriller Ratchedová, prequel k oskarovému Přeletu nad kukaččím hnízdem, se stal netflixovským diváckým hitem. Koho nechal za sebou a na koho naopak nemá šanci dosáhnout?

HBO láká na návrat nejepičtější fantasy konce roku parádním trailerem
HBO láká na návrat nejepičtější fantasy konce roku parádním trailerem
19.10.2020 | Filmové novinky

Lyra Belaqua se vrací a opět bude bojovat proti proradnému Magisteriu. HBO představilo novou ukázku pro velkolepý návrat Jeho temných esencí, které mají jasný úkol - dokázat, že mají na to být nejvelkolepějším fantasy seriálem podzimu.

Ty bláho! Netflix chystá sci-fi pecku s DiCapriem a Meryl Streep!
Ty bláho! Netflix chystá sci-fi pecku s DiCapriem a Meryl Streep!
16.10.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Režiséru Adamu Mckayi se vydařil opravdu husarský kousek, když dokázal do své chystané sci-fi satiry chystané pro Netflix dostat zástup hollywoodských star jako Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence či Cate Blanchett. O čem vlastně snímek bude?