FB pixel TP pixel
Všechny filmy s Predátory jsou konečně online. Česko trumfuje zahraničí © 20th Century Fox

Všechny filmy s Predátory jsou konečně online. Česko trumfuje zahraničí

Čeští fanoušci osmdesátkové akční klasiky se mohou začít tetelit blahem. Kultovní Predátor a všechna jeho pokračování jsou totiž konečně k přehrání legálně na jednom jediném místě. A doslova za pár šupů. Máme dokonce lepší nabídku než zahraničí.

19. 6. 2022 12:30 | Filmové novinky

Na tohle fanoušci čekali dlouhé roky a nyní je to konečně tu. Akční sága s mimozemským lovcem je konečně dostupná na jediném místě v podobě streamovací služby Disney Plus. Může za to samozřejmě Disneyho stále ještě nedávná koupě studia 20th Century Fox, díky čemuž se obří Mickey Mousův korporát dostal k bohatému katalogu dospěláckých filmů, které často míří na nostalgiky a také milovníky sci-fi akce a dobrodružství. Na tuzemském Disney Plus si tak na necelých 200 Kč měsíčně můžete dopřát všechny filmy se slavným Predátorem, od kultovky s Arniem z roku 1987 přes Vetřelec vs. Predátor až po regulérní sequely jako Predátor: Evoluce či Predátoři. Celkem nabídka vydá na pěkných 6 filmů, přičemž nejvíce samozřejmě fandové ocení již zmíněnou „jedničku“, ve které se sype stejná dávka hlášek jako olova a napětí.

A rozhodně byste tuhle tuzemskou nabídku neměli brát jako samozřejmost, protože například Nizozemí prvního Predátora dodnes kvůli právům v nabídce nemá. Česká republika je tudíž v tomhle směru v docela exkluzivním postavení, přičemž příjemnou zprávou je rovněž skutečnost, že pro Disney Plus je již potvrzená premiéra i nejnovějšího Predátořího příběhu s názvem Predátor: Kořist. Té se dočkáme již 5. srpna, přičemž film bude zobrazen v nabídce kategorie Star, do niž Disney Plus řadí právě tituly určené dospělému publiku. Premiéra tudíž bude ve stejný den jako na americké streamovací službě Hulu, která v Česku není a nebude ani v budoucnu dostupná. Připomeňme, že v tomto nejnovějším predátořím příběhu se přesuneme 300 let do minulosti a s vesmírným lovcem se utká mladá bojovnice z kmene Komančů. Snímek natočil talentovaný Dan Trachtenberg a zatím to vypadá na pořádnou pecku, která by se mohla dorovnat originálu.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
HBO chystá přímé pokračování Hry o trůny. Vrátí se i stěžejní herec
HBO chystá přímé pokračování Hry o trůny. Vrátí se i stěžejní herec
17.06.2022 14:00:00 | Filmové novinky

HBO sice již v letošním roce uvede očekávaný prequel Hry o trůny s názvem Rod draka, zároveň však začalo pracovat na přímém pokračování, které naváže na původní seriál ze Západozemí. A fanoušci se mohou těšit na návrat oblíbené postavy.

Hra na oliheň bude největší reality show světa. Co hrozí účastníkům?
Hra na oliheň bude největší reality show světa. Co hrozí účastníkům?
17.06.2022 9:00:00 | Filmové novinky

Vedle právě schválené druhé řady globálního fenoménu Hry na oliheň Netflix pro fanoušky chystá i novou soutěžní reality-show, která je seriálem přímo inspirovaná.

Netflix ukázal trailer na mládeži nepřístupný film s krásnou bondgirl
Netflix ukázal trailer na mládeži nepřístupný film s krásnou bondgirl
16.06.2022 18:00:00 | Filmové novinky

Hvězda poslední bondovky Není čas zemřít, Ana de Armas, si zahraje hlavní roli ve snímku Blonde, který odvypráví krušný životní příběh zlaté dívky Hollywoodu a jedné z nejkrásnějších hereček všech dob Marilyn Monroe.

Kultovní sci-fi Ztraceni je na Disney Plus kompletní. Dabing má pár epizod
Kultovní sci-fi Ztraceni je na Disney Plus kompletní. Dabing má pár epizod
16.06.2022 16:20:00 | Filmové novinky

Jedním z největších trumfů streamovací služby Disney Plus v České republice je rozhodně seriál Ztraceni. Ten si i u nás získal kultovní status a doposud si ho diváci sháněli pokoutnými cestami. Nyní je však seriál kompletně dostupná na již zmíněné službě od Disneyho. Nic ale není zcela bez chyb.