FB pixel TP pixel
Připomeňte si, co se stalo v House of Cards © TMDB

Připomeňte si, co se stalo v House of Cards

Dnes startuje na Netflixu v pořadí už pátá sezóna populárního seriálu House of Cards (česky Domek z karet). Vrací se v ní ambiciózní politik Frank Underwood, jeho žena Claire a spousta dalších postav. Jestli potřebujete před prvním dílem páté série trochu osvěžit paměť, kdo je kdo a proti komu, co se stalo v minulých dílech a na co vlastně navazujeme, máme pro vás kompletní shrnutí prvních čtyř sezón. Pozor, spoilery!

Filmové novinky
 43 zobrazení  
20 nejlepších pirátských filmů
20 nejlepších pirátských filmů
25.05.2017 | Filmové novinky

Do kin vstupují pátí Piráti z Karibiku, kteří chtějí navázat na úspěšnou sérii odstartovanou před 14 lety. Série s Johnny Deppem bez problémů ovládne jakékoliv žebříčky o nejslavnějších filmových pirátech, přesto najdeme několik dalších dobrých filmů o hledání pokladu. Připrav se Jacku, na souboj tě vyzývá Dlouhý John Silver, Kapitán Hook a Černovous.

20 nejlepších filmů s překvapivým koncem
20 nejlepších filmů s překvapivým koncem
24.05.2017 | Filmové novinky

M. Night Shyamalan se vítězoslavně vrátil do první ligy svým thrillerem Rozpolcený, který právě přichází online. A právě tento režisér proslul filmy, které jsou postavené na šokujících závěrečných odhaleních - vzpomeňte na Šestý smysl nebo Vyvolený. Pokud se vám takové filmy líbí, máme pro vás ty nejlepší filmy, z jejichž konců vám před titulky pukne hlava. A nebojte se - předem pointu neprozradíme.

VIDEO: Vetřelec Covenant - 10 věcí, které byste neměl přehlédnout
VIDEO: Vetřelec Covenant - 10 věcí, které byste neměl přehlédnout
22.05.2017 | Filmové novinky

Film Alien Covenant vstoupil do našich kin. Podařilo se propojit původní filmovou sérii Vetřelec s předposledním dílem nazvaným Prométheus? A které zajímavé odkazy v něm najdete? Pojďme se na ty nejzajímavější v našem videu.

Nejlepší sci-fi hororová série? Vetřelec!
Nejlepší sci-fi hororová série? Vetřelec!
18.05.2017 | Filmové novinky

Než vyrazíte do kina na Vetřelec: Covenant, dejte si opáčko všech dílů ze série Vetřelec. Máme tu čtyři původní díly, dva crossovery s Predátorem a nejnovější prequel Prometheus. Víte, jak jdou filmy za sebou, které z nich mají režisérskou verzí a kterému jinému filmu mohou děkovat za vznik?