FB pixel TP pixel
První trailer nového Resident Evil děsí. Tohle je pravá adaptace kultu! © Sony Pictures

První trailer nového Resident Evil děsí. Tohle je pravá adaptace kultu!

Konečně se fanoušci videoherní série Resident Evil dočkali a dostávají plnohodnotnou a zdá se, že velmi věrnou adaptaci hororové klasiky.

Filmové novinky

Vypadá to jako fan film! Tak přesně tohle křičí spousta fanoušků na YouTube pod prvním oficiálním trailerem na Resident Evil: Raccoon City, novou adaptací, která nechce být jen velmi volně inspirovaná jako filmy s Millou Jovovich, ale být plnohodnotnou a až extrémně věrnou verzí herního kultu. Že máme před sebou dost levně vypadající béčko? Že obsazení smrdí šetřením? Že kostýmy nemají daleko k fanouškovskému kraťasu? Jasně, jasně, jasně. Jenže tohle je přesně to, co dostanete, když se příliš věrně držíte herní předlohy, která je také značně béčková a také značně campy. A pro první díly to platí dvojnásob. Racoon City si bere na paškál první dvě hry (předně proto, že remake dvojky všichni milují), takže se připravte nejen na zamořené město, ale i na slavné sídlo z jedničky, kde se dějí hodně divné věci a kde na místní policii čekají krvežíznivá monstra. Za mě kupodivu dobrá lowcostová fašírka, která je něco trochu jiného než akční průjmy Paula W.S. Andersona (a i ty mám kus od kusu rád). Tak snad nás ve finále čeká velká 90 minut dlouhá zábava. 2. prosince se vidíme v kině.

 1 759 zobrazení  
Fantasy Zámek a klíč v plnotučném traileru 2. řady nahání husí kůži
Fantasy Zámek a klíč v plnotučném traileru 2. řady nahání husí kůži
07.10.2021 13:00:00 | Filmové novinky

Protože se nové temné příběhy rodiny Zámkových ze seriálového fantasy Zámek a klíč nezadržitelně blíží, nabízí nám Netflix po nedávné krátké ukázce konečně i regulérní dvouminutový trailer. Mrkněte na něj.

Potká Venom Spider-Mana? Cynická komiksovka trhá rekordy
Potká Venom Spider-Mana? Cynická komiksovka trhá rekordy
06.10.2021 18:00:00 | Filmové novinky

Pokračování komiksového filmu Venom z roku 2018 ovládlo v zahraničí kina a s více než 90 miliony amerických dolarů nastavilo nový pandemický rekord.

Režisér Gladiátora potvrdil pokračování. O čem by mělo být?
Režisér Gladiátora potvrdil pokračování. O čem by mělo být?
06.10.2021 15:00:00 | Filmové novinky

Uzavřený příběh historického oscarového snímku Gladiátor sice k pokračování úplně nevybízel, ale velmi slušné výdělky, velká fanouškovská základna a ochota Ridleyho Scotta hypotetický další díl udržovali při životě. A jak nyní sám režisér potvrdil, opravdu se jej dočkáme.

Sex ve městě se vrátí už v prosinci. Mrkněte na první záběry
Sex ve městě se vrátí už v prosinci. Mrkněte na první záběry
05.10.2021 12:20:00 | Filmové novinky

Jestli se na nějakém seriálu maskéři opravdu vyřádili, nebyla to Hra o trůny, ale nový Sex ve městě.