FB pixel TP pixel
Zombies, příšery a tuna krve. Netflix detailně představil nový hororový hit © Netflix

Zombies, příšery a tuna krve. Netflix detailně představil nový hororový hit

Netflix už 14. července uvede do nabídky novou verzi hororového kultu Resident Evil. Ta tentokrát nebude příliš závislá na hrách a pokusí se spíše o volnou adaptaci, do které začlení povědomé prvky. Výsledek zatím vypadá jako extrémnější variace na Živí mrtví.

10. 7. 2022 15:00 | Filmové novinky

Filmový reboot Resident Evil: Raccoon City v kinech sice víceméně propadl, to ale neznamená, že na streamingu nemůže slavná hororová série videoher uspět. Netflix se to pokusí dokázat už 14. července, kdy uvede seriál Resident Evil: Lék, který přichází s novým příběhem dcer Alberta Weskera, které budou ve dvou časových linií čelit zkáze. Zatímco v minulosti budeme sledovat mladá děvčata v době úniku vražedného T-viru, v budoucí lince uvidíme boj zbytků lidstva proti hromadě zombies a monster. A nový pětiminutový pohled do zákulisí naznačuje, že o příšery a další odkazy na videoherní sérii nebude nouze. Zároveň je ale sympatické, že se tvůrci snaží jít svou vlastní cestou a nejsou závislí na hrách. Mohou si tak dovolit v podstatě cokoli a zdá se, že chtějí budovat postapokalyptický svět ve stylu megahitu Živí mrtví. Držme si palce, aby to tentokrát vyšlo. Výživné scény s motorovkou vzbuzují velkou naději.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Legendární seriál Alf je konečně kompletně online!
Legendární seriál Alf je konečně kompletně online!
10.07.2022 11:00:00 | Filmové novinky

Slavný mimozemšťan z 80. let, který by ze všeho nejradši žral kočky, se konečně dostal do legálního online prostoru. A to v kompletní podobě všech 4 řad.

Jeden z nejžádanějších seriálů HBO je konečně online. A dokonce kompletní
Jeden z nejžádanějších seriálů HBO je konečně online. A dokonce kompletní
08.07.2022 15:50:00 | Filmové novinky

Na HBO Max konečně přibyl jeden z dlouho očekávaných titulů, avizovaných jiný v březnové kampani. Jak už jsme si ale bohužel v poslední době zvykli, opět je tu jedno drobné ale...

Nový trailer Pána prstenů ukazuje zlomovou událost. Poprvé vidíme i Enty
Nový trailer Pána prstenů ukazuje zlomovou událost. Poprvé vidíme i Enty
07.07.2022 13:00:00 | Filmové novinky

Amazon odhalil další střípky z očekávaného seriálu ze světa Pána prstenů. Fanoušci se dočkají pár nových záběrů i slavných Entů. Navíc se nejedná o poslední nášup.

Lovci duchů jsou konečně online! HBO ale opět zklamalo
Lovci duchů jsou konečně online! HBO ale opět zklamalo
07.07.2022 12:30:00 | Filmové novinky

Znáte ten pocit, když se na něco tak moc těšíte a následně jste zklamáni? Ne, tentokrát nemluvíme o sequelové Disney trilogii Star Wars, ale o dalším důkazu výjimečného umu evropské divize HBO Max. V tuzemsku na službu po mohutném promazání přibyl oblíbený seriál Lovci duchů. Jenže nic není dokonalé.