FB pixel TP pixel
Seriáloví Watchmeni od HBO prídu už túto jeseň © TMDB

Seriáloví Watchmeni od HBO prídu už túto jeseň

Pred desiatimi rokmi do kín priletel komixový titul, natočený podľa svojej kreslenej predlohy od britského autora Alana Moora. Komix vychádzal na konci osemdesiatych rokov, o pár dekád neskôr sme sa dočkali filmového spracovania a teraz si pre nás samotné HBO pripravilo seriál.

Filmové novinky

Autori novinky nám prizvukujú, že skôr ako o pokračovanie filmového formátu z roku 2009 pôjde skôr o rozšírenie univerza. Pôvodní strážcovia sú aj naďalej utlačovaní strážcami zákona, vyobrazení v nádhernom, pre univerzum ikonickom štylistickom kabáte. Môžeme sa tešiť na poriadnu dávku nostalgie a zároveň aj na novinky z komixového sveta. Odlišný prístup k superhrdinom je vidieť už aj v krátkej upútavke, približujúcej dátum premiéry na túto jeseň.

V hlavnej úlohe Ozymandiasa sa ocitne fenomenálny Jeremy Irons a scenáristické pero si tentokrát prevezme spisovateľský pojem, stojaci za legendou Lost - Damon Lindelof . Jeho ústrednou úlohou bude vyobraziť utláčanie zo strán policajtov, ktoré je v tomto komixovom svete na dennom poriadku. Každopádne, ako fanúšikovia pôvodného komixu ale aj filmovej adaptácie sa na takýto seriál pod krídlami HBO tešíme. Žiaľ, viac sme sa s krátkej upútavky nedozvedeli a tak sa už teraz tešíme na ďalšie útržky informácií.

 18 zobrazení  
HBO není jen Hra o trůny. Kdy se vrátí Sedmilhářky nebo Příběh služebnice?
HBO není jen Hra o trůny. Kdy se vrátí Sedmilhářky nebo Příběh služebnice?
12.05.2019 | Filmové novinky

Ačkoli HBO v současnosti těží hlavně ze závěrečných dílů Hry o trůny, pomalu se oblíbená „kabelovka“ a streamovací služba chystá na časy, kdy se Jon, Dany a Cersei nebudou prát o nejnepohodlnější trůn na světě. A my víme, co se chystá a hlavně kdy!

HBO to podle G.R.R. Martina myslí vážně se 3 spinoffy Hry o trůny
HBO to podle G.R.R. Martina myslí vážně se 3 spinoffy Hry o trůny
10.05.2019 15:20:00 | Filmové novinky

Zatímco se vlajková loď HBO Hra o trůny blíží ke svému finále, pracuje stanice HBO ve spolupráci s George R. R. Martinem na celkem 3 dalších seriálech ze Západozemí. Autor fantasy ságy Píseň ledu a ohně to oznámil na svém blogu, aby se vymezil proti spekulacím medií.

Kdy se vrátí a co všechno víme o 2. řadě Fincherovy kriminálky Mindhunter?
Kdy se vrátí a co všechno víme o 2. řadě Fincherovy kriminálky Mindhunter?
10.05.2019 15:00:00 | Filmové novinky

Podle producentky seriálu Charlize Theron bychom se měli druhé řady kriticky vysoce hodnoceného temného thrilleru dočkat již v létě, konkrétně v srpnu. Oficiální potvrzení ze strany Netflixu ovšem ještě nedorazilo.

Fotky k 5. dílu Hry o trůny ukazují, jak se Dany před finále hroutí svět
Fotky k 5. dílu Hry o trůny ukazují, jak se Dany před finále hroutí svět
09.05.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Předposlední díl Hry o trůny se nezadržitelně blíží a první fotografie ukazují, že půjde o všechno. Daenerys a Jon se chystají oblehnout Královo přístaviště. Může však samozvaná královna stále věřit svým nejbližším spojencům?