FB pixel TP pixel
Pořádný trailer megahitu Sexuální výchova láká na velké změny 3. řady © TMDB

Pořádný trailer megahitu Sexuální výchova láká na velké změny 3. řady

Netflix k potěše všech fanoušků konečně vydal první regulérní trailer na 3. řadu skvělého teenagerského seriálu Sexuální výchova. Mimo jiné nová ředitelka zavádí v Moordale nové pořádky, Adam a Eric do toho oficiálně praští a Aimee objevuje feminismus.

Filmové novinky

Ano, ano, už se to blíží! Třetí řada Sexuální výchovy, jednoho z nejpopulárnějších seriálů Netflixu, na který kvůli odkladům způsobených pandemií čekáme nechutně dlouho, se přiřítí na naše obrazovky již příští týden v pátek 17. září. Už se nemůžeme dočkat na shledání s Otisem, Maeve, Ericem, Adamem nebo Jacksonem. A konečně dostáváme i první regulérní trailer. Ten nám potvrdí, že moordaleská střední dostane novou ředitelku slečnu Haddonovou v podání Jemimy Kirke, která nahradila pana Groffa. Podle všeho je Moordale v celé zemi známá jako „škola sexu“ a nová ředitelka má za úkol tuto reputaci změnit. Takže místo toho, aby se studentům dostalo pořádného sexuálního vzdělání, která by neprobíhala ve zchátralých záchodových kabinkách od spolužáků, dostávají děti přednášky pouze o abstinenci. Jak se s tím naši hrdinové vypořádají? Natěšenost je nastavena na nejvyšší míru.

 2 508 zobrazení  
Matrix 4 má první krátkou upoutávku. Již za dva dny uvidíme víc
Matrix 4 má první krátkou upoutávku. Již za dva dny uvidíme víc
07.09.2021 18:40:00 | Filmové novinky

Studio Warner Bros. již za dva dny odhalí první pořádné záběry ze čtvrtého Matrixu. Fanouškům to oznámilo skrze krátký teaser trailer, který sází na povědomé ingredience.

Končí souběžné uvádění v kinech a online? Shang-Chi nakopnul Disneyho
Končí souběžné uvádění v kinech a online? Shang-Chi nakopnul Disneyho
07.09.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Minulý týden vstoupila do kin nová marvelovka Shang-Chi a legenda o deseti prstenech. Po prvním víkendu zažila celosvětový tržební úspěch. Jaký význam to může mít pro filmový průmysl?

Sci-fi desetiletí? První reakce Duny chválí absolutně epickou adaptaci
Sci-fi desetiletí? První reakce Duny chválí absolutně epickou adaptaci
06.09.2021 14:00:00 | Filmové novinky

Duna, nejočekávanější sci-fi nejen letošního roku, ale přinejmenším několika posledních let, byla ve své premiéře k vidění na filmovém festivalu v Benátkách. Jak se adaptace této klasiky v režii Denise Villeneuvea líbila?

Blade naváže na Eternals. Co má s bohy Marvelu společného a kdo ho natočí?
Blade naváže na Eternals. Co má s bohy Marvelu společného a kdo ho natočí?
05.09.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Fanoušky milovaný Blade, který vraždí upíry po stovkách, se po letech konečně vrátí v nové sólovce. Nový film podle všeho odšpuntuje pátou fázi marvelovského filmového a seriálového vesmíru. Snímek nyní oficiálně hlásí angažmá režiséra i scenáristky.