FB pixel TP pixel
Netflixovský Harry Potter? Streamer ukázal trailer na vlastní čarodějnou fantasy © Netflix

Netflixovský Harry Potter? Streamer ukázal trailer na vlastní čarodějnou fantasy

Netflix během akce Geeked Week představil první záběry z chystané fantasy Škola dobra a zla, která má potenciál stát se novou franšízou ve stylu Harryho Pottera. Knižní předloha totiž nabízí ke zpracování hned hexalogii příběhů.

7. 6. 2022 20:00 | Filmové novinky

Netflix v rámci akce Geeked Week představil první ukázku z nového fantasy filmu Škola dobra a zla, který adaptuje knižní hexalogii autorky Soman Chainani a zavádí nás do světa čar a kouzel, kde jsou na magické škole děti vybírány na stranu dobra a zla a stávají se z nich pohádkoví klaďasové či padouši. Ústředními hrdinkami budou právě dvě kamarádky, jejichž vztah je vystaven zatěžkávací zkoušce poté, co je každá postavena na opačnou stranu magického spektra. Film režíruje Paul Feig, který má za sebou mimo jiné ženskou verzi Krotitelů duchů a režíroval několik filmů s Melissou McCarthy. Mezi stěžejní hvězdy filmu patří Charlize Theron a Kerry Washington a rozhodně se nelze ubránit dojmu, že se Netflix snaží vytvořit vlastní variaci na Harryho Pottera. Film bude mít premiéru letos na podzim, Netflix zatím neurčil přesné datum.

 4 822 zobrazení   34 se líbí
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Zabiják Brad Pitt vládne traileru na akční pecku od režiséra Deadpoola
Zabiják Brad Pitt vládne traileru na akční pecku od režiséra Deadpoola
07.06.2022 17:30:00 | Filmové novinky

Brad Pitta naprosto vládne novému traileru na snímek Bullet Train. Tahle akční jízda od režiséra Deadpoola a Johna Wicka nakopne diváky adrenalinem a připomíná šílenější variaci na gangsterky Guye Ritchieho.

Nový Predátor loví v drsném traileru indiány. Skalní fanoušky nadchne
Nový Predátor loví v drsném traileru indiány. Skalní fanoušky nadchne
07.06.2022 16:45:00 | Filmové novinky

Už 5. srpna vstoupí na streamovací službu Hulu a také na Disney Plus nová verze Predátora s názvem Prey. Vesmírný lovec si dá v novince dostaveníčko s indiány a něco nám říká, že neskončí dobře. Fanoušci ale budou z traileru nadšení.

Jurský svět 3 je epická akční řež a pak už nic. Recenze mluví o vyhoření série
Jurský svět 3 je epická akční řež a pak už nic. Recenze mluví o vyhoření série
07.06.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Tento čtvrtek do našich kin vletí již třetí film z nové dinosauří trilogie. Povedl se režisérovi prvního dílu Colinu Trevorrowovi návrat k milované látce, nebo budou diváci odcházet z kin zklamaní?

Tvůrci seriálu Dark předvedli trailer nového sci-fi. Netflix ho uvede letos
Tvůrci seriálu Dark předvedli trailer nového sci-fi. Netflix ho uvede letos
06.06.2022 20:30:00 | Filmové novinky

Sci-fi Dark patřilo v uplynulých letech mezi to nejlepší, co Netflix ve svém katalogu nabídl, a v rámci dlouhodobé dohody nyní tvůrci připravili seriálovou novinku, která nám má také vyrazit dech. A zatím se zdá, že mysteriózní příběh o migrantech na zámořském parníku naplní své ambice.